Реабілітація після травми: Бех-Романчук підкорює своєю вродою вулиці Венеції – фанати підтримали

Дарія Бутилкіна6 червня, 10:20
Реабілітація після травми: Бех-Романчук підкорює своєю вродою вулиці Венеції  – фанати підтримали

Марина Бех-Романчку - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Українська зірка легкої атлетики Марина Бех-Романчук наполегливо відновлюється після отримання травми. Емоційно дівчині зараз важко, тому вона поїхала у невеличку подорож до Венеції.

Джерело: Instagram

Зараз дівчина проживає не легкий етап у своєму житті. Бех-Романчук довелось відмовитись від чемпіонату Європи заради реабілітації. Тому зараз вона намагається покращити свій емоційний стан, подорожі їй в цьому допомагають.

"Нові труднощі": сльози Бех-Романчук та розпач – вона пропустить Чемпіонат Європи

Українська легкоатлетка нещодавно поділилася серією чарівних світлин зі своєї подорожі до Венеції. На фото дівчина позує серед колоритних вуличок цього романтичного міста, насолоджуючись його неповторною атмосферою.

На світлинах вона також захоплено поїдає соковиту пасту та піцу, відчуваючи справжні смаки італійської кухні. Вишукана естетика Венеції підкреслює її природну красу і надає фотографіям особливого шарму. Раніше Марина зазначала, що обожнює це місто.

Реклама

Шанувальники легкоатлетки захоплюються не лише її спортивними досягненнями, а й тим, як вона вміє долати труднощі у складний час свого життя.

Нагадаємо, що Марина Бех-Романчук чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину в приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го і чемпіонату Європи 2018 року.

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики 2022 року Бех-Романчук виборола золоту медаль на змаганнях у потрійному стрибку.

Додамо, що Марина вже здобула ліцензію до Парижа в потрійному стрибку, і має дебютувати на Олімпіаді у цій дисципліні після виступів у Токіо в стрибках у довжину, де посіла п'яте місце.

Гарячі новини Новини