Проти екс-партнера Луніна подали позов: жив у сирому підвалі й працював по 13 годин за копійки

Ольга Котів5 червня, 19:40
Проти екс-партнера Луніна подали позов: жив у сирому підвалі й працював по 13 годин за копійки

Асистент подав позов проти Кейлора Наваса - Інстаграм

00 хв

Легендарного коста-риканского голкіпера Кейлора Наваса звинуватили в експлуатації робітника. Його асистент Ніколас нібито працював у дуже поганих умовах.

Джерело: Sport Sport

Справу вже передали на розгляд паризького суду. Ніколас стверджує, що мав надзвичайно погані умови, які не гідні людини.

Легендарний футболіст викликав бурю: невістка заробляє еротичними фото, бо чоловік втратив роботу

У позові мовиться, що асистент 20 місяців не був легально зареєстрований як співробітник коста-риканського воротаря. Він працював до 90 годин на тиждень, тобто майже 13 годин на добу.

За свою роботу Ніколас отримував місячну зарплату в розмірі 3200 євро. Зарплата не була легальною, а отримувалася "на руки".

Кейлор змушував його постійно носити помпову зброю та зухвало відповідав на його скарги: "Ми не працюємо за французькими законами, ми працюємо за моїми правилами".

Реклама

За свідченнями асистента, умови праці були вкрай погані. Він робив усе та жив у сирому підвалі з одним ліжком, де не було вікон. Тому Ніколас подав до суду на свого колишнього роботодавця і вимагає компенсації за все, що пережив.

Він стверджує, що його використали та обдурили, і вважає, що воротар ПСЖ повинен бути покараний.

Варто зауважити, що контракт Кейлора Наваса з паризьким клубом чинний до кінця цього місяця, і він уже шукає новий клуб. Мабуть, воротар вирушить у Мексику.

Нагадаємо, коли Андрій Лунін переходив у мадридський Реал, спершу його головним конкурентом був саме Навас.

Новини Скандали