Легендарний футболіст викликав бурю: невістка заробляє еротичними фото, бо чоловік втратив роботу

Ольга Котів3 червня, 13:20
Легендарний футболіст викликав бурю: невістка заробляє еротичними фото, бо чоловік втратив роботу

Метт Ле Тісьє з'явився на стадіоні з родиною - Х

00 хв

Легенда Саутгемптона Метт Ле Тісьє з'явився на останній грі клубу в сезоні 2023/24 з родиною. Інтернет-користувачі висміяли його через заробітки невістки Алекс, з якою він ворогує.

Джерело: О2

Метт Ле Тісьє – відома фігура у футбольному світі. Він є легендою Саутгемптона, який у сезоні 2023/24 здобув підвищення до АПЛ після річного перебування в Чемпіоншипі.

Екстравагантна дочка Пятова працює моделлю за кордоном – купа незвичних та відвертих зйомок

Екс-гравець прийшов на останню гру свого улюбленого клубу в сезоні. Команда перемогла Лідс Юнайтед з рахунком 1:0.

Пізніше Ле Тісьє опублікував пост на своєму офіційному профілі в X. Він розмістив фотографію зі своїми близькими, яких взяв на стадіон.

"Це чудово, що я можу взяти свою сім'ю на фінал плей-офф сьогодні. Вперед, Святі!" – написав легендарний футболіст, додавши смайлик серця.

У коментарях користувачі висміяли колишнього ведучого Sky Sports. Все через відсутність його невістки Алекс Ле Тіссьє, яка заробляє гроші за допомогою фотографій на платформах для дорослих.

Реклама

Вона пов'язана із сином екс-футболіста Мітчеллом Ле Тісьє вже понад 10 років. У пари є четверо спільних дітей.

Два роки тому Метт Ле Тіссьє посварився із сином і невісткою саме через те, як вона заробляє гроші. Сім'я перестала спілкуватися між собою.

"Були періоди, коли ми ладнали й все було добре. Але я ніколи не відчувала, що мене приймають в сім'ї", – розповіла Алекс в інтерв'ю.

Дружина сина Ле Тіссьє пояснила, що причиною її рішення заробляти гроші на платформі для дорослих були фінансові проблеми. Вони виникли через те, що її чоловік втратив роботу і зазнав нервового зриву.

Гарячі новини Новини