Майбутній чемпіон: півзахисник Шахтаря влаштував боксерський бій з сином – хлопчик завалив татуся

Дарія Бутилкіна5 червня, 11:40
Майбутній чемпіон: півзахисник Шахтаря влаштував боксерський бій з сином – хлопчик завалив татуся

Іван Петряк з родиною - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Дружина флангового півзахисника Шахтаря Івана Петряка виклала кумедне відео у сторіс. Татусь бавиться з сином, який влучно завалив футболіста.

Джерело: Instagram

В Instagram Юлія активно викладає купу милих та зворушливих кадрів з родиною. Як дружина відомого футболіста, вона завжди намагається створити та підтримувати щасливу сімейну атмосферу, що добре видно в її постах.

Родина півзахисника Шахтаря весело проводить час – сини кумедно смакують солодку вату

Юлія поділилася кумедним відео, яке неодмінно викликає хвилю захоплення серед шанувальників. На відео зображено, як Іван весело бавиться зі своїм сином, влаштовуючи імпровізований боксерський бій.

Хлопчик впевнено підбігає до свого татуся та починає його гамселити. Футболіст, піддаючись дитячій грі, театрально валиться з ніг, створюючи радісну атмосферу. Відео сповнене щасливими та радісними моментами, показуючи теплі й невимушені сімейні стосунки.

Реклама

Найкращий тато, – мило написала дружина футболіста.

Додамо, що пара виховує трьох синів: Гордія, Макара та Івана, який народився навесні 2024 року. Хлопчика назвали на честь тестя, який загинув у травні 2022 року під Авдіївкою, захищаючи рідну країну від ворога.

Нагадаємо, що у 2016 році він Іван перейшов до Шахтаря, але через травму не зміг закріпитися в основному складі. У 2022 році Петряк повернувся до Шахтаря, але через війну в Україні був змушений покинути клуб та перейти в оренду до Полісся.

Гарячі новини Новини