Родина півзахисника Шахтаря весело проводить час – сини кумедно смакують солодку вату

Дарія Бутилкіна18 травня, 20:00
Родина півзахисника Шахтаря весело проводить час – сини кумедно смакують солодку вату

Юлія Петряк з синами - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Юлія, дружина українського футболіста Івана Петряка поділилася в сторіз цікавими фото, на яких зображені сини подружжя.

Джерело: Instagram

На своїй сторінці в Instagram Юлія зазвичай ділиться фотографіями зі своєю родиною, підкреслюючи важливість сімейних цінностей. Як дружина відомого футболіста, вона завжди прагне створити та зберегти щасливу сімейну атмосферу, і це відображається в її публікаціях.

Неперевершена дружина Забарного окута чарівністю та красою квітів – тішиться

На першому фото, яке Юлія виклала в сторіз, два брати тримають в руках солодку вату, а один із них кумедно розкриває рот, готуючись посмакувати. Ця смішна сцена стала веселим прикладом сімейних моментів.

undefined

На іншому фото, опублікованому дівчиною, хлопчики стоять поруч з пам'ятником, встановленим на честь 30-річчя незалежності України. Цей важливий момент підкреслює не лише їхню гордість за свою країну, але й виховання патріотичних цінностей в родині.

Реклама
undefined

Варто відзначити, що мати цих хлопчиків прагне подарувати їм не лише веселе та щасливий дитинство, але й усвідомлення важливості рідної країни та її історії.

Нагадаємо, що найменшого хлопчика назвали Іван, на честь тестя, який загинув у травні 2022 року під Авдіївкою, захищаючи рідну країну від ворога. Нещодавно малечі виповнилось два місяці.

Додамо, що Іван Петряк – фланговий півзахисник донецького Шахтаря, який виступає на правах оренди за житомирське Полісся.

Гарячі новини Новини