Відомий нападник втратив статок: "Гроші швидко зникають, коли витрачаєш 150 тисяч на пляшку вина"

Ольга Котів4 червня, 13:10
Відомий нападник втратив статок: "Гроші швидко зникають, коли витрачаєш 150 тисяч на пляшку вина"

Ніклас Бендтнер псував своє життя - Інстаграм

00 хв

Екс-форвард Арсенала згадав свої колишні ексцеси. Ніклас Бендтнер зізнався, що зараз живе зовсім іншим життям.

Джерело: Sport Sport

Він завжди був незвичайним персонажем. Зараз, у свої 36, Ніклас все ще має більш-менш таку ж бунтарську особистість, але, як він зізнається, трохи порозумнішав.

Екс-зірка Арсенала чесно розповів про п'яні вечірки та сварки з батьком: "Вони дозволили мені робити те, що подобалося"

"На задньому сидінні автобуса старші гравці зазвичай завжди говорять про вино. Я збирав пляшки вина з 19 років. Коли ми познайомилися, нам доводилося щопонеділка приносити пляшку і пробувати її. Одна з речей, які мені найбільше подобаються, – це те, що гроші витрачаються на вино", – визнав Бентднер.

"Я хотів би мати більше підтримки, коли йшов хибним шляхом, але врешті-решт я прожив найкраще життя. Я одягнув футболку Арсенала з ім’ям Робера Піреса. Це була футболка, про яку я мріяв. Коли ти молодий, усе так захоплює, поки ти не подорослішаєш і не побачиш це в іншому світлі, але оскільки ти розумний, ти можеш озирнутися назад і подумати, що це було дурницею", – зізнається він.

Реклама

"Мені довелося заплатити штраф за паркування, який у підсумку становив 33 тисячі. Я отримав квиток, не відкрив його і залишив там, доки мені хтось не подзвонив і не сказав: "Або ти платиш це, або вони приїдуть у твій дім і заберуть все", – додав екс-гравець.

Серед найбільших непотрібних покупок – Harley Davidson, який він купив після ночі в Лас-Вегасі.

"Мені це не було потрібно. Ми покаталися на ньому деякий час і пішли повернути. Мені навіть повернули гроші", – зауважив Ніклас.

Від чого він не оговтався, так це від аварії, яку пережив 15 років тому, котра певним чином стала переломною точкою в його кар'єрі.

"Моє тіло ніколи не відновилося повністю. Воно ніколи не було таким, як раніше. Це був сірий Aston Martin DBS, Джеймс Бонд. Чудова машина... Повна стилю. Вона все ще моя улюблена. Я був найкращим у світі. Після тієї аварії я вже не був колишнім", – зазначив екс-нападник.

Зараз він сумує за одноклубниками, роздягальнею, виходом на поле, матчами та виходами на великі стадіони.

Ніде не знайдеш цього адреналіну. Повірте, я намагався знайти щось подібне. Я все ще хочу його, але ніколи не знайду. Зараз я живу фантастичним життям. Я весь час займався дайвінгом, і наступне завдання – піднятися на Еверест. Мені потрібно знайти те, що робить мене щасливим. Мені стало важко, але це мало розбудити мене, тому я почав тренуватися, робити кампанії, подкасти, працювати на телебаченні, – підсумував Ніклас.

Гарячі новини Новини