Екс-зірка Арсенала чесно розповів про п'яні вечірки та сварки з батьком: "Вони дозволили мені робити те, що мені подобалося"

Ольга Котів9 лютого, 12:10
 Екс-зірка Арсенала чесно розповів про п'яні вечірки та сварки з батьком: "Вони дозволили мені робити те, що мені подобалося"

Ніклас Бендтнер розповів всі свої таємниці - Інстаграм

00 хв

Ніклас Бендтнер розповів про своє життя у футболі, відвідування алко-вечірок і сварку з батьком через гроші. Про все це шанувальники можуть почути у новому трисерійному документальному фільмі під назвою "Ніклас Бендтнер – портрет".

Джерело: Daily Mail

У фільмі також розповідається про те, що зарплата центрального нападника Арсенала одного разу злетіла з 400 фунтів до 10 000 фунтів на тиждень. Це сталося після того, як на початку своєї кар'єри він успішно виступав в оренді за Бірмінгем Сіті.

"Дружина померла, я залишився з трьома дітьми": історія легендарного переможця ЛЧ, на якого молилася вся Італія

36-річний данський нападник завершив кар'єру у ФК Копенгаген у 2020 році, після чого пішов з професійного футболу.

За 14 років професійної кар'єри він встиг пограти в Арсеналі, Бірмінгемі, Сандерленді, Ювентусі, Вольфсбурзі та Ноттінгем Форест.

Ніклас Бендтнер – один з найяскравіших футбольних персонажів. Він отримав прізвисько "Лорд Бендтнер" від вболівальників Арсенала і в роки своєї кар'єри називав себе "одним з найкращих нападників у світі".

Реклама

Колишній гравець Арсенала Ліам Брейді заявив під час фільму: "Чим успішнішим він ставав, тим гіршим він ставав. Він думав, що може просто веселитися і пити".

Говорячи про свої юні роки, Бендтнер заявив: "Коли все йде так швидко, як у мене, з'являється чудова нагода взяти молодого хлопця в руки й спробувати закласти певні рамки. Але всі дозволяли мені робити те, що мені подобалося. Ніхто не казав "ні", ніхто не ставив мене до відома про наслідки. Це все ускладнювало. У глибині душі я знав, що я не там, де повинен бути".

За його словами, було б добре, аби хтось спробував зменшити його прагнення спробувати все на смак.

"Якось я навчився робити те, що робить мене щасливим, коли мені сумно. Але щодо футболу я, можливо, не завжди робив найдоречніші речі", – зізнається легенда Арсенала.

Гарячі новини Новини