"Іноді важко, іноді боляче": українська легкоатлетка розповіла, що доставляє їй ейфорію

Дарія Бутилкіна1 червня, 13:20
00 хв

Стребкова Наталія – українська легкоатлетка, майстер спорту України міжнародного класу, продемонструвала свою підготовку та поділилась життєвим досвідом.

Джерело: Instagram

Наталія спеціалізується в бігу на довгі дистанції та стипл-чезі. На своїй сторінці в Інстаграм красуня зібрала майже 12 тисяч підписників. Вона ділиться моментами з тренувань та змагань. Інколи викладає милі фото з чоловіком.

Вродлива українська легкоатлетка провела ефектну фотосесію – Білодід та Бех-Романчук уподобали

Українська легкоатлетка знову привернула увагу своїх шанувальників, поділившись мотивуючими світлинами зі своїх тренувань. На фото дівчина радісно стоїть на біговій доріжці, попиваючи воду після інтенсивного тренування. Ці знімки не лише показують її рішучість, але й слугують натхненням для багатьох, хто прагне досягти спортивних вершин.

Люблю свою роботу. Іноді важко, іноді боляче. Але коли починається біла полоса – ейфорія. Заради цих відчуттів варто тренуватись і робити це знову, і знову, – написала Наталя під постом.

Реклама

Варто додати, що Наталя є рекордсменкою України з бігу на 3000 метрів з перешкодами серед дорослих та молоді. Учасницею XXXII літніх Олімпійських Ігор в Токіо (2021). Срібною призеркою молодіжного чемпіонату Європи (2017).

Професійні поради від Наталі: потрібно максимально часто бігати по грунту, щоб зменшувати ударне навантаження на ноги. Відновлюватись – ходити в сауну, басейн, робити масаж та знімати гіпертонус. Не нехтувати розминкою, робити укріплюючі вправи та відпочивати.

Цікавий факт: хобі спортсменки – тренувати аматорів разом зі своїм чоловіком. Їй дуже подобається, бачити як люди ростуть на очах і досягають результатів та цілей.

Нагадаємо, Наталя одружена з українським бігуном Іваном Стрибковим.

Гарячі новини Новини