Безцінна мить: Довбик перед Євро-2024 здобув премію за найкращого батька – важко стримати сміх

Ольга Котів30 травня, 15:30
Безцінна мить: Довбик перед Євро-2024 здобув премію за найкращого батька – важко стримати сміх

Артем Довбик у колі сім'ї - Інстаграм

00 хв

Нападник Жирони перед від'їздом до збірної України потішив свою малечу. Артем Довбик показує себе не лише найкращим голеадором.

Форвард національної команди днями зібрав чимало нагород. Став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії, потрапив у всілякі збірні сезону, разом із дружиною побував на престижній церемонії.

Не лише Довбик: Артета, Алонсо та Лєвандовскі на Globe Soccer Awards – кохані просто сяють красою

Однак перед початком підготовки до чемпіонату Європи, який вже за кілька тижнів стартує в Німеччині, потрібно було впоратися з іншим надважливим обов'язком.

"Батько на посту", – підписала дружина Довбика дуже кумедне відео, де Артем бавиться у басейні зі своєю веселою донечкою. Щаслива Кіра не може стримати сміху, від якого також з'являється посмішка.

"Сьогодні – найкращий бомбардир Ла Ліги. Завтра – найкращий батько", – поширила Юлія допис у соціальній мережі, який гарно характеризує 26-річного гравця.

Реклама

Нагадаємо, Довбик є одним із ключових футболістів збірної України, яка сьогодні, 30 травня, з'їжджається на завершальний етап підготовки до Євро-2024. На турнірі в Німеччині команду Реброва чекають такі суперники, як Бельгія, Румунія та Словаччина.

Артем Довбик Гарячі новини Новини