Не лише Довбик: Артета, Алонсо та Лєвандовскі на Globe Soccer Awards – кохані просто сяють красою

Ольга Котів29 травня, 18:00
Не лише Довбик: Артета, Алонсо та Лєвандовскі на Globe Soccer Awards – кохані просто сяють красою

Лєвандовскі, Гюндоган і їхні дружини на Globe Soccer Awards - Інстаграм

00 хв

Мікель Артета, Хабі Алонсо, Сеск Фабрегас та Роберт Лєвандовскі відвідали церемонію Globe Soccer Awards. Розкішна подія відбулася в блискучому готелі Cala di Volpe на тлі мальовничих пейзажів Сардинії.

Джерело: The Sun

Гламурна італійська телеведуча Мелісса Сатта була ведучою заходу. Саме вона вручала численні престижні нагороди.

Довбика відзначили на розкішній церемонії в Італії – дружина українця стала окрасою вечора

Коуч Арсенала Мікель Артета прийшов разом із дружиною Лореною Бернал. 43-річна красуня сяяла від радості, коли її чоловік отримав нагороду "Найкращий тренер АПЛ", попри те, що в останніх турах так і не зумів відібрати титул у Манчестер Сіті.

"Перемагати. Перемагати, перемагати й перемагати. Це те, чого ми хочемо. Ми пройшли крізь роки, у нас є команда, яка сповнена ентузіазму і дуже хоче вигравати трофеї. Ми знаємо про конкуренцію, але віримо, що зможемо це зробити. Тож ми збираємося зробити це по-справжньому", – сказав Артета у промові.

Реклама

Давній друг Артети, Хабі Алонсо, який походить з того ж баскського регіону Іспанії, був разом із дружиною Нагоре Аранбуру. Пара разом позувала для фотографій, перш ніж Алонсо отримав нагороду "Найкращий тренер року".

42-річний екс-футболіст надихнув леверкузенський Байєр на неймовірний сезон, протягом якого вони програли лише один матч, фінал Ліги Європи минулого тижня, на шляху до титулів переможців Бундесліги та Кубка Німеччини.

На зустрічі був і давній товариш Артети та Алонсо, іспанець Фабрегас, який привів Комо до виходу в Серію А.

До 37-річного колишнього півзахисника приєдналася його розкішна дружина Даніела Семаан, коли він отримував нагороду Globe Soccer Comeback Award від імені свого клубу.

Лєвандовскі, який разом з Артемом Довбиком отримав визнання, увійшовши до "Команди сезону в Іспанії" був одягнений у смокінг. Він прийшов разом із дружиною Анною.

Своєю чергою, Кіліан Мбаппе був одягнений у все чорне. Він отримав зівання "Найкращий гравець сезону в Європі".

На заході француз, у якого наступного місяця закінчується контракт з Парі Сен-Жермен, розповів, за який клуб Серії А хотів би колись грати.

"Якщо я коли-небудь зіграю в Італії, то тільки за Мілан. Коли я був дитиною, я був фанатом Мілана і завжди дивився Серію А та всі ігри клубу. Вся моя сім'я вболіває за Мілан", – зазначив Мбаппе.

Воротар-ветеран Джанлуїджі Буффон забрав "Нагороду за кар'єру гравця". А Манчестер Сіті отримав нагороду "Найкращий чоловічий клуб року", попри поразку в недавньому фіналі Кубка Англії від Манчестер Юнайтед.

Барселона ж отримала таку ж нагороду в жіночій категорії після перемоги в Лізі чемпіонів. Харрі Кейн став "Найкращим бомбардиром", а вундеркінд Барселони Ламін Ямал – "Найкращим гравцем-початківцем".

Легендарний тренер Фабіо Капелло сяяв, коли прибув на захід разом з дружиною Лаурою Гізі. 77-річний тренер був на церемонії вручення нагороди "Тренер року Ла Ліги", яку отримав Мічед Санчес з Жирони, за яку виступають українці Артем Довбик і Віктор Циганков.

Гарячі новини Новини