Вийшла на полювання: дівчина Волошина ефектно позує у леопардовому купальнику – фігура мрії

Дарія Бутилкіна29 травня, 15:00
00 хв

Ліза Кандиба, кохана вінгера київського Динамо, Назара Волошина, яскраво привертає до себе увагу. Вона звабливо позує у крихітному купальнику.

Джерело: Instagram

Білявка в часто радує своїх шанувальників відвертими образами. Її сторінка в Instagram налічує понад 16 тисяч фанів. Ліза полюбляє позувати в сміливих нарядах, що викликає захоплення у багатьох її фоловерів. На особистій сторінці красуні можна знайти фотографії з романтичних побачень, відпочинку, повсякденного життя, а також різноманітних рекламних зйомок.

Зірка UFC після бою повернулась з пікантними світлинами – фанати божеволіють від її розміру грудей

Її пекельні знімки у крихітному купальнику з леопардовим принтом, що з'явилися в Інстаграм на особистій сторінці, вразили своєю ефектністю та спокусливістю. На кожній фотографії красуня майстерно позує, додаючи своєму образу впевненості та сексапільності.

undefined

До спекотного амплуа Кандиба додала стильні окуляри, які надали їй загадкової привабливості. Фоном для цих захоплюючих кадрів став густий ліс, який тільки підкреслив її загадковість та витонченість.

Реклама
undefined

Її витончена фігура заслуговує на особливу увагу, яка не залишилася непоміченою серед шанувальників та прихильників футболіста.

undefined

Цікаві факти: Ліза безмежно закохана у BMW і любить курити кальян.

Нагадаємо, що з огляду на фото, відносини між Кандибою та Волошиними тривають вже понад 2 років. Дівчина старша за футболіста на 6 років.

Ліза Кандиба Гарячі новини Новини