Зірка UFC після бою повернулась з пікантними світлинами – фанати божеволіють від її розміру грудей

Дарія Бутилкіна29 травня, 10:20
00 хв

Одна з найкрасивіших бійчинь в історії єдиноборств Пейдж Ванзант знову вразила шанувальників відвертим фото. Її розмір грудей зводить з розуму.

Джерело: Instagram

Дівчина може похвалитися величенькою фан-базою. На Інстаграм білявки підписалися 3 мільйони осіб. Пейдж радує фанів напівоголеними фото. Ванзант завжди була відома своєю спортивною кар'єрою та активною участю в соціальних мережах.

Любка Очеретька у відвертій білизні та на шпильках зробила фотосет – гарно

У свої 30 років красуня хизується відмінною фігурою, що зводить з розуму кожного. Бійчиня з єдиноборств викликала фурор, поділившись пекельною світлиною у своєму Instagram. На знімку дівчина звабливо позує у крихітній білизні, привертаючи всю увагу до своїх пишних грудей, які ледве прикриває бюстгальтер.

Цією світлиною вона знову довела, що за кам’яними м’язами стоїть жіночність, сексуальність та ніжність. Шанувальники не залишилися байдужими, засипавши її компліментами та лайками:

Реклама
  • "Брук тобі не рівня",
  • "Приголомшливий розмір",
  • "Так тримати".

Нагадаємо, що нещодавно Пейдж Ванзант завершила нічиєю бій з британською порнозіркою Еллі Брук. Ванзант на початку бою напоролася на правий прямий і впала на настил. Пейдж встала на ноги та продовжила битися і навіть деколи перебивала суперницю за кількістю ударів.

Додамо, що Ванзант – колишній боєць UFC та промоушену з кулачних боїв Bare Knuckle FC. У професійному ММА вона має рекорд 8-5. З часом вона стала все більше публікувати пікантні світлини, а потім і зовсім перекваліфікувалась у фотомодель.

Гарячі новини Новини