Кохана Таловєрова показала, як проводить час з футболістом – разом долають перешкоди

Дарія Бутилкіна28 травня, 12:20
00 хв

Єлизавета, дівчина футболіста австрійського клубу ЛАСК, знову підпалює серця прихильників. Кохана Максима Таловєрова показала, як вони разом долають труднощі.

Джерело: Instagram

Дівчина активно веде свою сторінку. Її Instagram-акаунт налічує понад 25 тисяч підписників. Єлизавета регулярно радує своїх фанатів фотографіями з елегантних фотосесій, іноді обираючи відверті знімки.

Міцна любов: Бондар закохано дивиться на свою дружину – вигулюють пухнастих улюбленців

На кадрах видно, як пара спільно тренується у спортивному залі. Футболіст випробовує свою витривалість на біговій доріжці, в той час, коли Єлизавета раніше виконувала інтенсивні вправи. Ця фізична активність не тільки демонструє їхні спільні інтереси, але й свідчить про їхню взаємну підтримку та долання перешкод.

Цей вічно біжить кудись, – кумедно зазначила красуня.

Варто підкреслити, що сторінка Єлизавети насичена знімками з подорожей, відвідування футбольних матчів та моментами з її повсякденного життя. Красуня працює моделлю, веде свій модний блог і відома як експерт у сфері моди та краси.

Реклама

Нагадаємо, що спільних публікацій Максима Таловєрова та Єлизавети є мало, але можна припустити, що пара знаходиться у відносинах вже два роки. Однак вони не входять до числа тих пар, які приховують своє приватне життя від публічної уваги.

Додамо, що дівчина часто відвідує футбольні матчі, аби підтримати свого коханого.

Гарячі новини Новини