Міцна любов: Бондар закохано дивиться на свою дружину – вигулюють пухнастих улюбленців

Дарія Бутилкіна28 травня, 11:40
Міцна любов: Бондар закохано дивиться на свою дружину – вигулюють пухнастих улюбленців

Дарія Савіна з Валерієм Бондарем - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Обраниця захисника донецького Шахтаря Валерія Бондаря продовжує радувати своїх шанувальників чарівними світлинами. Дарія виклала у сторіс миле фото з чоловіком та їхніми песиками.

Джерело: Instagram

Дарія Савіна, яка також є ведучою клубу, активно розвиває свої соціальні мережі. Її акаунт уже зібрав значну аудиторію – близько 500 тисяч підписників. Вона ділиться, як робочими моментами та сімейним життям, так і активно залучається до благодійних ініціатив.

Кочергін разом з коханою відправились у невеличку відпустку – кайфують наодинці

Дарія, зачарувала своїх підписників новими світлинами у сторіс. На зворушливих фото пара міцно тримається за руки, прогулюючись разом зі своїми домашніми улюбленцями. Пухнаста малеча радісно проводить час зі своїми господарями, додаючи знімкам особливого тепла.

undefined

Особливої уваги заслуговує те, як Валерій закохано дивиться на Дарію, що не може не гріти серце шанувальників. Ці світлини вкотре підтверджують міцний зв'язок та любов у їхніх стосунках.

Реклама

Згодом Дарія поділилась не менш чутливою світлиною. Пара ніжно позує разом зі своїми близькими людьми.

undefined

Цікавий факт: Валерій Бондар освідчився на вертолітному майданчику, а пізніше пара літала над нічним Києвом. Тому пропозиція у Дарії була ефектною.

Нагадаємо, що Валерій Бондар одружився з Дарією Савіною у 2021 році. За словами Валерія, він закохався в Дарію з першого погляду. На святкуванні були присутні його колеги, Андрій Пятов і Тарас Степаненко, разом із дружинами.

Цікаво, що до стосунків з Бондарем, Савіна зустрічалася з форвардом київського Динамо Владиславом Супрягою.

Даша Савіна Валерій Бондар Гарячі новини Новини