Кочергін разом з коханою відправились у невеличку відпустку – кайфують наодинці

Дарія Бутилкіна28 травня, 10:20
 Кочергін разом з коханою відправились у невеличку відпустку – кайфують наодинці

Владислав Кочергін з коханою - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Півзахисник збірної України та клубу Ракув вирішив провести невелику відпустку у Французькій Рів'єрі. Владислав Кочергін разом зі своєю дружиною, Кариною, радісно проводить час наодинці.

Джерело: Instagram

Красуня активно веде свою сторінку в Інстаграм. Завдяки своїм блогерським якостям, вона зібрала чималу армію підписників, яка налічує майже 100 тисяч. Увага прихильників міцно прикута завдяки чарівним знімкам, на яких брюнетка демонструє свою чудову фігуру та витончені форми. Каріна з сином Тимуром постійно підтримують главу сімейства та відвідують футбольні матчі.

"Чоловік, що вони тобі зробили?": кохана півзахисника Дніпро-1 розповіла про наболіле на загал

Дружина футболіста зачарувала своїх підписників, виклавши в Instagram низку естетичних та гарних фото з їхньої відпустки на Французькій Рів'єрі. Подружжя вирушило на цей відпочинок, аби насолодитися мальовничими пейзажами та провести час разом.

На світлинах зображена Каріна у чудовому вбранні, яке підкреслює її елегантність та стиль. Крім того, фотографії демонструють вражаючі краєвиди Рів'єри та моменти відпочинку з чоловіком. Світлини миттєво привернули увагу підписників, викликавши хвилю позитивних коментарів.

Реклама

Цікавий факт: у Владислава та Каріни день народження в один день.

Нагадаємо, Каріна та Владислав разом понад 10 років, але узаконили свої стосунки в червні 2021-го. А вже на наступний рік кохана подарувала спортсмену сина, якого назвали Тимур. Зараз родина проживає в Польщі.

Гарячі новини Новини