Зваблива дружина Забарного покрасувалася фігурою у сексуальному купальнику – дуже гаряче

Віра Бойчук25 травня, 19:00
Зваблива дружина Забарного покрасувалася фігурою у сексуальному купальнику – дуже гаряче

Ангеліна Забарна - Інстаграм

00 хв

Ангеліна, дружина українського футболіста та оборонця Борнмута Іллі Забарного, зводить з розуму шанувальників гарячим фото.

Джерело: Інстаграм

Цього разу під нашим прицілом українська білявка на ім'я Ангеліна. А все тому, що вона опублікувала шикарне фото з відпочинку.

Вродлива дружина Забарного в гламурному вбранні засвітила пишні форми – краса запаморочила голову

Білявка добре знає, як привернути увагу шанувальників та преси до себе – вона покрасувалася перед камерою та не залишила місця для фантазії. Дівчина позує у дуже сексуальному купальнику, який виграшно засвітив прекрасне тіло. Ефектні форми та привабливі ніжки спричинили справжній фурор в коментарях.

"Як завжди на висоті", "Неймовірна", "Пожежа", "Яка красуня", "Фігура вогонь", – написали вони. Наразі за її сторінкою у Інстаграм стежить 14 тисяч користувачів, які в захваті від контенту.

Реклама

Варто зазначити, що український футболіст Ілля Забарний освідчився Ангеліні восени 2022-го, після 5 років знайомства. У 2023 році зіграв пишне весілля зі своєю коханою.

На святкуванні були присутні футболісти: Віталій Буяльський, Сергій Сидорчук, Владислав Ванат, Руслан Нещерет, Георгій Бущан, Олександр Андрієвський, Валентин Моргун та інші.

Гарячі новини Новини