Вродлива дружина Забарного в гламурному вбранні засвітила пишні форми – краса запаморочила голову

Віра Бойчук15 травня, 21:40
Вродлива дружина Забарного в гламурному вбранні засвітила пишні форми – краса запаморочила голову

Ангеліна Забарна - Інстаграм

00 хв

Ангеліна, приголомшлива улюблениця футболіста збірної України та захисника Борнмута Іллі Забарного, продемонструвала свою бездоганну вроду.

Джерело: Інстаграм

Чарівна дружина українського футболіста Ангеліна Забарна не дозволяє про себе забувати. Вона опублікувала в Інстаграм-сторіс свіже фото, на якому продемонструвала завидний вигляд.

"Нереально кайфую": Різатдінова відверто розповіла, яку професію вибрала б, якщо не гімнастика

Ангеліна добре знає, що подобається її аудиторії, тому кожного разу показує свою красу з найкращих ракурсів. Красуня у кадрі позує в гламурному костюмі, а пишні груди підкреслила красивим корсетом.

undefined

Варто зазначити, що Ангеліна – донька екс-дружини українського ведучого Андрія Джеджули, блогерки Юлії Леус від першого шлюбу. Дівчина навчалася у КНУ ім. Тараса Шевченка за спеціальністю філологія та працює сторіс та контент-мейкером.

Нагадаємо, Забарний почав зустрічатися зі своєю коханою 2018 року. Ілля освідчився Ангеліні восени 2022-го, після 5 років знайомства, а вже через рік вони одружилися.

Реклама

На це свято закохані запросили низку футболістів Динамо, з якими грав оборонець. Серед них були Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський та Олександр Караваєв із дружинами. А також Олександр Андрієвський, Георгій Бущан, Владислав Ванат та інші.

Гарячі новини Новини