"Нереально кайфую": Різатдінова відверто розповіла, яку професію вибрала б, якщо не гімнастика

Віра Бойчук15 травня, 21:00
"Нереально кайфую": Різатдінова відверто розповіла, яку професію вибрала б, якщо не гімнастика

Анна Різатдінова - Інстаграм

00 хв

Багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи Анна Різатдінова розповіла про своє захоплення.

Джерело: Інстаграм

"Нереально кайфую від танців. Як би тяжко не було на репетиціях. Я думаю, якби я не займалась художньою гімнастикою, я би пішла в професійну хореографію", – зізналася Анна.

Дивовижна Різатдінова показала, як вміє фінтити у сексуальному боді – отримала іменну зірку

Українська гімнастка оприлюднила на своїй сторінці в Інстаграм новий ролик, на якому показала пристрасний танець. Для свого образу красуня обрала чорний боді, а стрункі ніжки підкреслила високими підборами.

Свою потужну енергетику вона передала шанувальникам через екран – вони одразу написали схвальних коментарів: "Фантастична", "Це неймовірно красиво", "Богиня", "Підпал", "Нереально", "Я захоплююсь тобою".

Додамо, що у 2019 році Анна Різатдінова приймала участь в "Танцях зірками". Її партнером став Олександр Прохоров. Пара виступала дуже вдало. На жаль, вони не виграли, а посіли друге місце.

Реклама

"Мені як спортсменці звичайно ж дуже складно програвати. Але і в той же час, я розумію, що наше срібло на вагу золота! Знаєте, таке повне задоволення зараз, тому що розумію, що ми зробили все, що від нас залежало", – раніше написала Анна в соцмережах.

Гарячі новини Новини