Кохані 2 українських футболістів з Англії засвітили те саме місце відпочинку – чоловіки інкогніто

Ольга Котів23 травня, 15:20
Кохані 2 українських футболістів з Англії засвітили те саме місце відпочинку – чоловіки інкогніто

Дружина Русина - Інстаграм

00 хв

Не лише Віталій Миколенко та Єгор Ярмолюк відпочивають зі своїми пасіями разом. Дружина Русина показала фото з того ж курорту.

Після напруженого сезону в АПЛ та Чемпіоншипі українські легіонери дочекалися відпустки. Особливо цьому радіють їхні обраниці.

Голлівудська зірка прийшов на матч команди Миколенка: фанати шоковані

Футболісти сім'ями вирушили на престижний грецький курорт Міконос. Серед ним хавбек Брентфорда Єгор Ярмолюк і захисник Евертона Віталій Миколенко. Останній перед Євро-2024 веде боротьбу з часом, аби відновитися від травми гомілкостопа.

Самі гравці збірної України не надто охоче світять обличчя на відпочинку, що й зрозуміло в такий непростий для їхньої батьківщини час. Напередодні Ярмолюк і Миколенко засвітилися у сторіс своїх обраниць, але інкогніто.

Схоже, що десь поруч також нападник англійського Сандерленда Назарій Русин. Принаймні його кохана засвітила те саме місце, яке бачимо на фото дружини Миколенка.

Реклама

"Ну, краса", – оцінила Валерія, дівчина Ярмолюка, світлини Марії Русин. Інші її дописи захоплено коментують пасії Піхальонка і Караваєва.

Свої сердечка від обраниць Шапаренка і Білошевського заслужила Вікторія Миколенко. Те ж саме місце, що в Русин, але трохи інший ракурс.

undefined

Неперевершено ніжний образ дружини Миколенка викликав захоплення і в інших її підписників.

Динамо Віталій Миколенко Гарячі новини Новини