Іменинник у BMW: Луніни зворушливо привітали свого синочка з днем народження – Андрійко тішиться

Дарія Бутилкіна23 травня, 12:00
00 хв

Сьогодні в родині Луніних радісне свято. Подружжя святкує день народження сина. Андрійку виповнилось два роки.

Джерело: Instagram

Анастасія активно ділиться моментами з життя своєї родини за кордоном на своїй сторінці в Instagram. Вона зібрала доволі велику армію шанувальників, яка налічує 174 тисячі підписників. Її публікації здебільшого присвячені чоловікові та дитині, а також їхньому повсякденному життю.

Любов, що надихає: дружина Довбика зізналась, хто її кохання – ніжно обіймаються та цілуються

Анастасія разом із чоловіком виклали в Instagram зворушливі фотографії, присвячені дню народження їхнього сина Андрійка.

На першій світлині маленький іменинник усміхнено сидить у дитячому автомобілі BMW, демонструючи свою радість від подарунка. На наступному фото родина у повному складі ніжно обіймається, випромінюючи щастя та любов.

З днем народження дорогий синочку, світло нашого життя. Ти причина нашого щастя, і нам пощастило, що ти у нас є. Ти справжній скарб, найбільший дар життя, привід для радості. Ми тебе дуже дуже любимо, – зворушливо написали Анастасія та Андрій.

Реклама

Цікавий факт: якось, у сторіс дівчина поділилась з фанатами інформацією про те, що маленький Андрійко ще ніколи не був в Україні.

Додамо, що після того, як Андрій Лунін здійснив 11 сейвів і двічі взяв післяматчеві пенальті, вивівши мадридський Реал у півфінал ЛЧ 2023/24, увага до його родини значно зросла. Тому не дивно, що кількість шанувальників на сторінках подружжя стрімко продовжує зростати.

Нагадаємо, що Луніни стали чоловіком та дружиною у березні 2021 року, а у романтичних стосунках перебувають з 2015 року. Зіркова пара зараз виховує нащадка, який народився в травні 2022 року.

Гарячі новини Новини