Любов, що надихає: дружина Довбика зізналась, хто її кохання – ніжно обіймаються та цілуються

Дарія Бутилкіна23 травня, 13:00
Любов, що надихає: дружина Довбика зізналась, хто її кохання – ніжно обіймаються та цілуються

Артем Довбик з дружиною - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Юлія Довбик, кохана гравця збірної України Артема Довбика виклала у сторіс зворушливе відео з прогулянки разом з чоловіком. Футболіст ніжно обіймає та цілує дружину.

Джерело: Instagram

Зіркова матуся та кохана відомого футболіста, зібрала майже 10 тисяч підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина активно займається спортом і навіть з'являлася на тенісному корті.

Ритм життя родини футболіста вже став звичним для них, і вони з великим задоволенням діляться цими моментами зі своїми прихильниками, показуючи, як разом переживають радості та виклики щоденного життя.

"Я тебе кохаю": Дзаканьї разом зі своєю коханою поділились зворушливим фото – чекають на поповнення

Кохана футболіста виклала у сторіс зворушливе відео, що розтопить будь-яке серце. На відео закохані Юлія та Артем усміхнено крокують разом. Артем ніжно обіймає дружину та цілує її, демонструючи справжню любов і ніжність.

Реклама

Mi amor, – Юлія зазначила, що Артем – це її кохання.

Цікавий факт: Артем та Юлія разом у школі навчалися з 1-го класу, навіть деякий час сиділи за однією партою. Коли ж підросли, то відчули, що споріднені душі, і почали зустрічатися.

Нагадаємо, що Юлія та Артем створили міцний союз у 2020 році, а у 2022 році їхнє життя збагатилося народженням доньки, яка стала справжнім щастям для обох батьків. Разом із маленькою Кірою пара проживає в Іспанії, де Артем Довбик грає за місцеву Жирону. Варто додати, що напарником Довбика є Віктор Циганков.

Артем Довбик Гарячі новини Новини