"Ага, я був два дні і щось не їв таку": Степаненко жартома висміяв дружину

"Ага, я був два дні і щось не їв таку": Степаненко жартома висміяв дружину

Тарас Степаненко з дружиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Маргарита Степаненко поділилася новим відео у соціальних мережах, на якому розповідає один зі своїх рецептів. Опорний півзахисник вирішив пожартувати над дружиною у своєму Instagram.

Джерело: Instagram

Дружина 34-річного гравця Шахтаря активно веде свій Instagram. Маючи аудиторію 34 тисячі користувачів, жінка частенко постить сімейні фото, розповідає про життя багатодітньої родини за кордоном, а також знімає кулінарні відео, у яких ділиться своїм досвідом.

Був "гидким каченям" на полі, але все змінилося після операції

Цього разу жінка поділилася улюбленим рецептом приготування пасти і швидкоруч приготувала її, зафіксувавши всі процеси на камеру.

Не секрет, що чоловік Маргарити – один із її найвідданіших поціновувачів. Сьогодні у своїй сторіс в Instagram він зробив репост відео від дружини, щоправда, додавши кумедний підпис: "Ага, я був два дні і щось не їв таку".

undefined

Напередодні у гірника був вихідний, тож він залишив розташування команди, приїхавши зі зборів на день, щоб побачитися з найріднішими. Зараз півзахисник вже з командою готується до другої половини УПЛ.

Реклама

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України сім'я футболіста Тараса Степаненка виїхали за межі Батьківщини. Наразі жінка з дітьми проживають в Іспанії.

Що новенького Новини