Італійська танцівниця-українка допоможе футболістам Динамо: матчі з Ромою, Лаціо, аудієнція у Папи

Італійська танцівниця-українка допоможе футболістам Динамо: матчі з Ромою, Лаціо, аудієнція у Папи

Анастасія Кузьміна - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Колишня киянка Анастасія Кузьміна не забуває про своє коріння, навіть ставши мегапопулярною на Апеннінах.

Джерело: Instagram

Юні гравці київського Динамо і ФК Обухів 2013 року народження збираються у мандрівку до Італії, де 25-26 травня відбудеться міжнародний турнір Hyntegra Cup. Серед суперників українців будуть, зокрема, ровесники з Роми та Лаціо.

Фанат накинувся з кулаками на сина 74-річного Суркіса після матчу Шахтаря і Динамо – камери зняли

Організатори події вже поділилися думками стосовно важливості проведення даного турніру та повідомили, яким буде його меседж:

Ми дуже хочемо привернути увагу до теми війни в Україні в контексті спорту, адже під час війни мало говориться про те, що однією із перших припиняється спортивна діяльність, з усіма пов'язаними з цим наслідками, тобто відсутність або значне скорочення регулярної фізичної активності на свіжому повітрі, яка особливо потрібна дітям.

Реклама

Ще перед стартом турніру юні українці матимуть насичену культурну програму. Зокрема, побувають на аудієнції Папи Римського у Ватикані, а також відвідають музей футболу у легендарному Коверчано.

Амбасадоркою події стане Анастасія Кузьміна – українська танцівниця і телеведуча з італійським паспортом. В Італії вона здобула велику славу завдяки шоу "Ballando con le Stelle" (Танці з зірками) на національному телебаченні Rai Uno.

На сторінку Кузьміної в Instagram підписані понад 120 тисяч читачів – переважно італійців. Серед дописів Настя чимало місця відводить своєму коханому Алессіо Ді Дженнаро, істинному римлянину, популярному в межах країни дієтологу та нутриціологу.

Гарячі новини Новини