Фанат накинувся з кулаками на сина 74-річного Суркіса після матчу Шахтаря і Динамо – камери зняли

Ольга Котів11 травня, 10:20
00 хв

Після юнацького Класичного сталася низка дуже неприємних моментів. В'ячеслав Суркіс змушений був проявляти навики кулачного бою.

Джерело: Динамівець

Київське Динамо здолало донецький Шахтар у матчі чемпіонату України U-19 з рахунком 2:1, очоливши першість. Після гри трапилося кілька скандалів.

Зірка Динамо чекає первістка – забив і передав привіт розкішній коханій, Суркіси і Довбик у захваті

На матчі були присутні чимало вболівальників обох команд – значною мірою це діти з академій українських грандів. Атмосфера була надто гарячою і в якийсь момент переросла всі межі.

На поле вибігли всі присутні на трибунах з обох боків, що вилилося у величезну сутичку. Динамо поскаржилося на поведінку суперника.

Зокрема, заступник генерального директора київського клубу Сергій Мохник заявив, що старший тренер Шахтаря U-19 Олексій Бєлік ударив Олександра Іщенка. Керівнику дитячо-юнацької школи Динамо не так давно виповнилося 70 років.

Реклама
undefined

Телеграм-канал Динамівець показав також, як ледь не дісталося 18-річному голкіперові юнацької збірної України. Вячеслав Суркіс доволі вміло ухилився від ударів кулаками агресивного фаната.

Нагадаємо, це син колишнього президента Динамо і УАФ Григорія Суркіса, який став батьком у 56 років. Його молодій обраниці Катерині, за повідомленнями таблоїдів, було на той момент лише 25. Друга дружина Суркіса-старшого і мати В'ячеслава здобула звання майстра спорту з плавання.

Новини Динамо Шахтар Скандали