"Плакала з тобою": Монатік привітав Харлан – Усик надихнув її на нову велику перемогу

Ольга Котів20 травня, 13:50
"Плакала з тобою": Монатік привітав Харлан – Усик надихнув її на нову велику перемогу

Ольга Харлан та Андрій Шевченко - Інстаграм

00 хв

Українські шаблістки тріумфально завершили завершальний етап Кубка світу. Ольга Харлан здобула відразу дві нагороди.

У болгарському місті Пловдів 33-річна фехтувальниця спочатку зупинилися тільки у фіналі проти лідерки світового рейтингу Сари Бальцер. Зі сріблом Харлан у своєму Інстаграмі привітав Monatik – відомий український співак.

"У кози був стрес, у мене також": наречена капітана з УПЛ згадує Париж і мріє про Монатіка

undefined

Це були тріумфальні вихідні для наших спортсменів. Боксери Олександр Усик і Денис Берінчик здобули видатні перемоги в рингу.

А збірна України з фехтування на шаблях виграла золото на Кубку світу. До останнього поєдинку наша команда підходила, програючи 37 на 40, але Харлан вдалося відігратися і принести перемогу над Іспанією з підсумковим рахунком 45:43.

Цікаво, що у півфіналі українки переконливо здолали Францію з тою ж Бальцер у складі. Нашу команду далі чекають Олімпійські Ігри 2024 у Парижі.

Реклама

А от сьогодні золото. Гарний був день, але найцікавіше ще попереду… to be continued. Подяка нашим захисникам і захисницям! Кожного дня, кожної хвилини, кожної секунди. Це для вас. P.S Дякую Усику за натхнення і неймовірну мотивацію! Плакала разом з тобою, – написала Харлан в Інстаграмі.

Усик емоційно згадав батька після перемоги над Ф'юрі: "Знаю, що він тут"

Гарячі новини Новини