Прийшла підтримати конкурента свого чоловіка: дружини Довбика та Яремчука влаштували битву на матчі

Ольга Котів20 травня, 10:30
Прийшла підтримати конкурента свого чоловіка: дружини Довбика та Яремчука влаштували битву на матчі

Артем Довбик з дружиною (друга праворуч) - Інстаграм

00 хв

Валенсія вдома програла Жироні у 37 турі чемпіонату Іспанії. На полі зустрілися відразу троє футболістів збірної України.

Артем Довбик забив гол, а Віктор Циганков віддав результативний пас за гостей. Роман Яремчук у складі Валенсії вийшов лише на заміну й змарнував дві гарні нагоди. Українці допомогли Жироні гарантувати собі бронзу Ла Ліги.

"Ви не розумієте, що відбулося": Довбик здійснив велику мрію – дружина показала унікальні кадри

На знаменитому стадіоні Месталья побували їхні обраниці, які обмінялися тролінгом у соцмережах. Що цікаво, їхні чоловіки – конкуренти у збірній України на позиції центрфорварда. Сергій Ребров викликав нападників Жирони та Валенсії на підготовчий збір перед Євро-2024.

Перед грою чемпіонату Іспанії відзначали гравців, які увійшли до команди сезону. Серед них і Артем Довбик. У своїх сторіс його кохана не пройшла повз цей момент.

Реклама

"Прийшла підтримати Яремчука, а тут Артем", – написала дружина Довбика, прикріпивши до відео кілька смайликів з реготом до сліз.

Христина відповіла Юлії, "впізнавши" у ній "кажана", який є талісманом Валенсії. "Перевдягайся, я тебе впізнала!" – тролить дружина Яремчука.

На щастя, ніхто не образився. Юлія Довбик поширила сторіс подруги з тими ж смайликами.

Артем Довбик Роман Яремчук Гарячі новини Новини