"Ви не розумієте, що відбулося": Довбик здійснив велику мрію – дружина показала унікальні кадри

Ольга Котів5 травня, 9:49
"Ви не розумієте, що відбулося": Довбик здійснив велику мрію – дружина з малечею стали свідками

Дружина Довбика з донькою - Інстаграм

00 хв

Кохана форварда Жирони побачила на власні очі подію, яка увійшла в історію іспанського клубу. Артем Довбик нарешті зіграє в ЛЧ.

До цього моменту в кар'єрі 26-річного нападника збірної України були тільки виступи у кваліфікації найпрестижнішого єврокубкового турніру, повідомляє YeSport.

Її кохання безмежне: дружина Довбика тішить фанів родинною ідилією – чоловіку пощастило

Напередодні Жирона у вольову стилі перестріляла Барселону з рахунком 4:2. Титулований суперник двічі виходив уперед, але зусиллями Довбика, який забив сам і асистував партнеру, вдалося здобути ефектну перемогу.

Цей результат гарантував клубу, за який також виступає інший українець Віктор Циганков, груповий етап Ліги чемпіонів 2024/25.

На звітному домашньому матчі Артем отримав солідну підтримку. Дружина Довбика і донька Кіра гучно раділи потраплянню в ЛЧ.

"Фантастика", – підписала перше відео у своїх сторіс кохана Юлія. Це справді неймовірне досягнення для клубу з маленького 100-тисячного містечка.

Реклама

"Ви не розумієте, що відбулося", – Юлія Довбик поширила відео Жирони зі святкувань після матчу проти Барси.

Також українка поділилася архівними кадрами, які все пояснюють. Місто Дніпро, 7 квітня 2021 року. Артем Довбик слухає піднесений гімн Ліги чемпіонів, стоячи.

Здійснилася велика мрія цього хлопця. Я неймовірно пишаюся тобою, – прокоментувала відео дружина найкращого бомбардира чемпіонату Іспанії.

Гарячі новини Новини Артем Довбик
Артем Довбик