Її кохання безмежне: дружина Довбика тішить фанів родинною ідилією – чоловіку пощастило

Дарія Бутилкіна4 травня, 10:20
Її кохання безмежне: дружина Довбика тішить фанів родиною ідилією – чоловіку пощастило

Родина Артема Довбика - Instagram дружини футболіста

00 хв

Кохана гравця збірної України Артема Довбика виклала в сторіз фото з прогулянки разом з родиною. Футболіст, як завжди, в чудовій формі.

Джерело: Instagram

Юлія Довбик – зіркова матуся та кохана відомого футболіста зібрала майже 10 тисяч підписників на своїй сторінці в Інстаграм. Дівчина активно віддає перевагу спорту, навіть з'являлася на тенісному корті. Її життя, як дружини нападника збірної України, наповнене подіями та обов'язками.

Ритм життя родини футболіста вже став звичним, і вони з великою радістю діляться цими моментами зі своїми прихильниками, показуючи, як вони разом переживають радості та виклики щоденності.

Фанати не дають їм проходу: дівчині бразильського футболіста довелось позувати разом з донечкою

На сторінці дружини відомого футболіста з'явилися вражаючі сторіз, які розтоплюють серця прихильників. На одному зі знімків Юлія та Артем разом з донькою щиро позують, випромінюючи міць та безмежну любов одне до одного.

Реклама
undefined

Але це не все. На наступному знімку дружина демонструє фото самого спортсмена та проявляє своє безмежне кохання у вигляді серця. Артем впевнено позує в стильній футболці від Ami Paris та чорних шортах. Його погляд викликає впевненість в собі та показує його, як голову родини, яка піклується про своїх любих дівчаток.

undefined

Цікавий факт: зіркова пара познайомилась ще у школі.

Варто зазначити, що Юлія та Артем утворили міцний союз у 2020 році, а радість їхнього життя поповнилася у 2022 році народженням доньки, яка стала справжнім щастям для обох батьків.

Пара разом з маленькою Кірою проживає в Іспанії, де Артем Довбик виступає за місцеву Жирону.

Гарячі новини Новини