Кохана партнера Миколенка професійно позує у новій фотосесії – стильний образ з вишнями

Дарія Бутилкіна20 травня, 9:00
00 хв

Сінді Кімберлі, спокуслива дівчина півзахисника Евертона Деле Аллі виклала гарячі фото до себе на сторінку. Фанати засипали дівчину компліментами.

Джерело: Instagram

На платформі Instagram Кімберлі має понад 7 мільйонів фоловерів, які регулярно отримують оновлений контент. Вона завжди налаштована бути у центрі уваги, адже знаходиться під постійним прицілом камер. Її сміливий підхід до вибору спокусливих образів для фотосесій викликає захоплення не лише у її коханого Деле Аллі, а й у безлічі шанувальників.

Гаряча діва: екс-кохана Вербіча відверто позує у леопардовому купальнику – зводить фанів з розуму

В Інстаграм Кімберлі поділилась свіжими знімками зі своєї останньої фотосесії. На фотографіях вона позує у милому, але водночас спокусливому образі, а основним атрибутом стали вишні.

На знімках дівчина виділяється своєю жіночністю, вишуканістю та сексуальністю, що не залишило байдужими її шанувальників. Вона вдало поєднала ніжність та привабливість, створивши образ, який привертає увагу та.

Реклама

Купа фанів позитивно оцінили такий стиль Кімберлі та засипали її компліментами:

  • "Крихітко, ти така гарна",
  • "Неперевершена",
  • "Чарівна".

Нагадаємо, Сінді та Деле вперше з'явилися разом на яхті під час їхнього відпочинку в Італії у 2022 році. Цікаво, що раніше Кімберлі підтримувала романтичні стосунки з Льюїсом Хемілтоном та поп-зіркою Джастіном Бібером, завдяки якому отримала світову відомість.

Гарячі новини Новини