Гаряча діва: екс-кохана Вербіча відверто позує у леопардовому купальнику – зводить фанів з розуму

Дарія Бутилкіна19 травня, 23:40
00 хв

Альвіна Царенко, екс-наречена Беньяміна Вербіча, продовжує шокувати фоловерів гарячим контентом в Instagram. Довжелезна коса додає шарму.

Джерело: Instagram

Альвіна Царенко відома своїм ексцентричним стилем та сміливими публікаціями в соціальних мережах. Білявка зібрала 417 тисяч підписників в Instagram і продовжує радувати свою аудиторію за допомогою надзвичайно привабливого контенту.

"Проблема – це сам Вербіч": ексклюзивні деталі скандального роману від пасії екс-зірки Динамо

В останньому дописі дівчина виклала шалене фото, від якого паморочиться в голові. На фотографії вона елегантно позує в леопардовому купальнику, відтіняючи свої спокусливі форми.

Родзинки та елегантності фото додає довжелезна коса та стрункі ноги моделі, які підкреслені леопардовим принтом купальника. Також варто відзначити татуювання на руці Альвіни, що додають образу загадковості та привабливості.

Цікавий факт: Альвіна народилася у Києві. Свого часу навчалася у Київському політехнічному інституті на приладобудівному факультеті.​ Зараз вона відома, як модель Playboy, тому більшість її знімків на межі фолу.

Реклама

Згадаємо, що дівчина звинувачувала Беньяміна у постійних зрадах, що призвело до їхнього розриву. Царенко народила від спортсмена сина, якого назвали Май. Зараз дівчина разом зі своїм чадом мешкають у Греції.

Гарячі новини Новини