💣"Проблема – це сам Вербіч": ексклюзивні деталі скандального роману від пасії екс-зірки Динамо

00 хв

Колишня пасія скандального екс-динамівця Беньяміна Вербіча, мама його маленької копії та відома модель Playboy Альвіна Царенко дала інтерв'ю Катерині Бондаренко – ексклюзивно для YeSport.

Про відносини

– У грудні 2021-го ви та Беньямін Вербіч вперше виклали спільне фото у мережі, яким дали зрозуміти фанатам про свої відносини. Як ви познайомились?

– Ми познайомились раніше, але просто приховували, що спілкуємось. Він побачив мене на якомусь відео з вечірки, потім довго писав у соцмережах. Прийшов до мене додому, щоб особисто познайомитись та поїсти український борщ.

"Рада бути у родині Шахтаря": Дар'я Савіна – про романтичного Бондаря, успіх і танці під дощем

– У серпні ви стали батьками сина на ім'я Май. Яким татком тоді був Беньямін? Чи змінилося щось у відносинах з народженням дитини?

– Нічого не змінилось, коли народився син. Не можу сказати, що він багато часу приділяв дитині.

Реклама

– Наприкінці вересня 2022 року у соцмережах ви підтвердили, що ваш обранець нібито справді неналежним чином поводився у розташуванні національної збірної. Мова про загул та зраду. Звідки ця історія бере початок та що насправді сталося?

– Насправді ці вечірки та загули були системою. Можна сказати, що його стилем життя. Я займаюсь сином, а він десь із невідомими людьми та у нетверезому стані. Мене турбували його погані звички. Турбувала агресія в мій бік, яка тоді вже переходила всі рамки. Мені потрібно було про це говорити.

– Після цієї історії до Вербіча не були застосовані жодні дисциплінарні санкції ані з боку клубу, ані з боку Футбольного союзу Словенії, тож ця обставина поставила під сумнів вашу версію. Прокоментуйте.

– У нього в Панатінаїкосі були штрафи як за дисциплінарні порушення, так й інші ситуації, навіть не повʼязані зі мною. Про щось вони замовчували, а дещо все ж таки написали грецькі видання.

– У лютому 2023-го ви знову опинилися на передовицях газет та сайтів із новою порцією сенсаційних даних. Ви заявили про погрози, які надходять від фанів Панатінаїкоса. На вашу думку, чим керувалися фанати? Погрози з їхнього боку перестали надходити?

– Фанати Панатінаїкоса спочатку вважали, що це я "зіпсувала" їхнього гравця, тому, звичайно, не знайшли нічого іншого, як писати мені нісенітниці в Інстаграмі. Поступово вони зрозуміли, що не я була проблемою, тоді як проблема – це і є сам Вербіч.

– Чи правда, що ви спеціально зустрічалися Хамесом Родрігесом, який теж переїхав у Грецію синхронно з вами, щоб вивести на емоції Беньяміна?

– Щодо мене і Хамеса Родрігеса – не розумію, як можна зустрічатись "спеціально". Якщо людям подобається проводити час разом, то це ніяк не стосується колишніх. Ніхто цього не афішував. Вербіч теж нічого не знав довгий час. Все почалося, коли дізнався. Як ви пишете: "Вивели його на емоції". Суди були, повні нісенітниці. Він подав на мене близько 12 позовів, кожен на 200 сторінок. Дійшло до того, що позови були і проти Хамеса також.

– А як щодо того, що ви відвідували матчі найлютішого суперника Панатінаїкоса у національному чемпіонаті та брали на один із них спільного з Вербічем сина Мая?

– На стадіон я ходила і не бачу в цьому ніякої проблеми (Усміхається).

– Березень 2023 року. Ви опублікували компрометуюче фото, на якому Вербіч був зафіксований поряд із напівоголеною дівчиною-трансгендером. Звідки воно у вас взялося?

– Фото з трансом було взяте з телефону Вербіча. Воно було більш-менш нормальне, яке допускала цензура соцмережі.

– Вербіч зазначав, що опублікований матеріал дуже старий. Чому ви вирішили розповісти про це саме в той період?

– Це було для нього попередженням у такій формі. У мене є багато його відео і фото, які я не публікувала, бо це б знищило одразу його карʼєру. Така поведінка неприпустима для футболістів.

– Тоді футболіст відповів, що вашою метою був вплив на грецькі судові органи, оскільки він намагається отримати опіку над своїм сином. Чи справді Вербіч хотів відібрати дитину?

– Ніяку повну опіку над сином він не хотів отримати. Спільна дитина – це інструмент, за допомогою якого можна тероризувати у судах. Під соусом "я хочу опіку" було написано всі ці позови з брехнею у мій бік.

– Тим не менш, хлопчик зараз з вами. Чи спілкувався Вербіч зі сином протягом цих скандалів? Як вам вдалося дійти вирішення у цій судовій справі?

– Насправді ж я сама примушувала його приїжджати до сина та спілкуватися. Суди він почав скасовувати, коли Хамес поїхав із Греції. Далі без подробиць.

Про кар'єру та заробіток

– Відомо, що ви працювали в якості моделі PlayBoy. На сьогодні що є вашим основним доходом?

– Я працюю моделлю з 15 років. Зараз продовжую цим займатись. Фотосесії приносять мені дохід. Якщо казати про Онліфанс (сайт для публікації та продажу еротичних фото, – YeSport) та інше, то це не так. Насправді я не співпрацюю з подібними ресурсами. Так, мої фото завжди були достатньо відвертими, але без усілякого бруду. Я люблю красиве жіноче тіло. Я також люблю фотографуватися.

– Чи не хвилюєтесь ви за те, як може відреагувати ваш син, коли стане більш дорослим та свідомим?

– Май знає, що його мама – модель. Він також буває присутній на моїх зйомках. Більше того, він сам уже почав отримувати пропозиції щодо зйомок у рекламі тощо. Тож його модельна карʼєра була розпочата у 2 роки.

– Ви також часто ділитесь своїми картинами. Звідки такі навики малювання?

– Я завжди малювала. Це, безперечно, одне із моїх хобі.

– Чи продаєте результати свого мистецтва?

– Картини часто дарую. Деколи просять намалювати на замовлення.

Життя за кордоном

– Ви протягом вже тривалого періоду живете за кордоном. Якими мовами володієте?

– Я розмовляю вільно англійською. Знаю вже більш-менш грецьку, а ще польську і французьку. Мені легко даються іноземні мови.

– Чому обрали саме Грецію?

– У Греції нам подобається клімат, їжа, музика (Усміхається). Тут справді красиво.

– Наскільки добре до життя за кордоном адаптувався ваш син?

– Май швидко адаптувався. Він тут ходить у садочок. Син також розмовляє кількома мовами: українською, російською, англійською і трішки грецькою.

Плани на майбутнє

– Які головні цілі ви ставите собі на майбутнє?​​​​

– Головна ціль – це гідне виховання мого сина.

​​​​Можливо вам хочеться спробувати себе у чомусь новому?

​​​​Просто скажу: я завжди в житті намагаюсь не стояти на місці та пробувати себе в чомусь новому.

"Не розкажу, бо люди зійдуть з розуму": ексклюзив Морозюк – у її списку Яремчук і Ярмола

Інтерв'ю Новини Публікації