"Рада бути у родині Шахтаря": Дар'я Савіна – про романтичного Бондаря, успіх і танці під дощем

00 хв

Дар'я Савіна, відома журналістка, ведуча ФК Шахтар та дружина захисника "гірників" Валерія Бондаря, заповнила велику анкету, де розповіла про свої вподобання в усіх фарбах – ексклюзивно для YeSport.

Улюблене місто: Київ. Обожнюю це місто всім серцем та душею.

Місце для відпочинку: Дім, тому що для мене немає іншого кращого місця для відпочинку.

Страва та напій: Азійська локшина з морепродуктами / лимонад з маракуї.

Соціальна мережа: Інстаграм.

"У кози був стрес, у мене також": наречена капітана з УПЛ згадує Париж і мріє про Монатіка

Марка авто: Мерседес.

Жанр книг: Люблю читати книги з психології та саморозвитку, а також – біографічні книги спортсменів.

Які книги порадили б: "7 навичок високоефективних людей", "Магія ранку", "Думай повільно…Вирішуй швидко", "Кобі Браянт. The Mamba Mentality", "Адреналін. Те, що я не розповів", "Розум чемпіонів. Як мислять, тренуються та перемагають", "Завдання лідерства. Алекс Фергюсон".

Реклама

Я можу ще дуже довго продовжувати цей список, але думаю, що з перерахованого вище також комусь з вас щось сподобається.

Найулюбленіший бренд одягу: Я не можу назвати лише один бренд одягу, бо маю багато фаворитів. Люблю і люксові бренди, й масмаркет. Але дещо назву: Louis Vuitton, Gucci, Dior, MiuMiu, Zara, Massimo Dutti. Також варто зазначити, що останні кілька років мені дуже сподобалися багато українських брендів. На даний момент (якщо говорити про одяг), то 80% мого гардеробу – українські дизайнери та виробники.

Найулюбленіша зйомка: Я люблю всі свої зйомки, кожна дуже особлива для мене, тому що я віддаюся максимально процесу. Не можу обрати одну.

Косметика: Косметика у мене абсолютно різних брендів (Lamel, Maybelline, Charlotte Tilbury, TomFord, Dior, Chanel, Yves Laurent та інші).

Топ парфумів: Kilian Paris, Maison Francis Kurkdjian, Tom Ford, Louis Vuitton, Dior та інші. Залежить від настрою та події.

Підбори чи кросівки, сукня чи спортивний костюм: У мене дуже різноманітний стиль одягу. Впевнено і комфортно почуваюся, як у спортивному одязі та взутті, так і в сукнях, і на підборах. Обожнюю змінювати образи та бути різною.

Еталон жіночої краси: Краса – річ дуже субʼєктивна. Щодня я намагаюся ставати найкращою версією себе. Але якщо говорити про зразок жінки, то для мене – це моя мама. І зараз мова зовсім не про красу, а про глибші речі. Для мене гарні ті жінки, які впевнені у собі, успішні, реалізовані, самодостатні, харизматичні та цікаві. Я захоплююсь успішними людьми!

Чоловічий еталон: Єдиний еталон чоловіка для мене – мій чоловік. Я завжди буду захоплюватися ним, його ставленням до мене / людей, характером та цілями.

Найпамʼятніший подарунок від чоловіка: Мій чоловік дуже романтичний. Я помічаю кожну дрібницю у його чудовому ставленні до мене. Він дуже уважний та дбайливий. Вміє створити як маленькі, так і великі сюрпризи. Я сміливо можу говорити, що мені безмежно пощастило з чоловіком та його любов'ю до мене.

Найважливіша дата: 21.07.2021 (весілля, – YeSport).

Перша зарплатня: 1500 гривень. У ті часи, коли я ще професійно займалася бальними танцями, нас часто запрошували виступати на заходах. Саме такою була моя перша зарплатня за виступ.

Бути журналістом чи ведучою: Не можу вибрати одне. І журналістом, і ведучою, адже моментами це кардинально різна робота, але обидва напрямки дуже мені подобаються. Для мене важливо завжди максимально викладатись у роботі.

Найкращий спогад, повʼязаний з Шахтарем: Дуже багато яскравих моментів, але водночас і непростих, я пройшла разом з командою. Я рада бути у родині Шахтаря. Якщо говорити конкретно про один спогад, то на думку одразу спадає чемпіонство нашої команди в сезоні 2022/23, бо, незважаючи на всі труднощі, всі ми змогли показати справжній шахтарівський характер та досягнути своєї мети.

Улюблені кольори: Наразі, безумовно, що помаранчево-чорні (Усміхається).

Якщо не футбол, то який вид спорту: Бальні танці, гімнастика або бокс.

Цитата-девіз по житті: "Роби те, що любиш. Люби те, що робиш. Але також пам'ятай, що життя не в тому, щоб чекати, поки закінчиться гроза. Воно в тому, щоб навчитися танцювати під дощем. Живи своє життя і насолоджуйся кожним моментом".

"Модріч – людина з великим серцем": Лобода – про секс-символ, книги і першу зарплату на ПроФутболі

Даша Савіна
Даша Савіна
Шахтар Анкета Валерій Бондар Новини Публікації