Кохана півзахисника Динамо кайфує у своєму улюбленому авто – гасає містом

Дарія Бутилкіна18 травня, 17:20
00 хв

Ліза Кандиба, кохана вінгера київського Динамо, Назара Волошина, яскраво привертає до себе увагу. Вона ефектно керує автомобілем.

Джерело: Instagram

Білявка в часто радує своїх шанувальників відвертими образами. Її сторінка в Instagram налічує понад 16 тисяч фанів. Ліза, дівчина футболіста, полюбляє позувати в сміливих нарядах, що викликає захоплення у багатьох її фоловерів. На її особистій сторінці можна знайти фотографії з романтичних побачень, відпочинку, повсякденного життя, а також різноманітних рекламних зйомок.

Син Третьякова натягнув майку на коліна та гризе яблуко – дружина зізналась, що теж так робила

На відео вона демонструє вражаючу майстерність керування автомобілем: дівчина швидко їде за кермом своєї машини, тримаючи однією рукою телефон, а іншою — кермо.

Хоча ситуація виглядає дещо небезпечно, можна помітити, що вона добре контролює автомобіль і пристебнута ременем безпеки, що підкреслює її відповідальний підхід до водіння.

Реклама

Також, в сторіз виклала чарівне фото. Де позує у стильному вбранні. Сережки у вигляді вишень підкреслюють уважність Лізи до деталей.

undefined

Цікаві факти: серед захоплень дівчини є малювання, вона брала уроки у спеціаліста і навіть самостійно намалювала картину для коханого. Безмежно закохана у BMW і любить курити кальян.

Нагадаємо, з огляду на фото, відносини між Кандибою та Волошиними тривають вже понад 2 років. Дівчина старша за хлопця на 6 років.

Ліза Кандиба Гарячі новини Новини