Син Третьякова натягнув майку на коліна та гризе яблуко – дружина зізналась, що теж так робила

Дарія Бутилкіна18 травня, 16:00
00 хв

Ліза Третьякова, кохана вінгера клубу Дніпро-1 Максима Третьякова виклала в сторіз кумедний момент. Даніель гризе яблуко.

Джерело: Instagram

Ліза активно займається блогерською діяльністю вже протягом п'яти років. За цей час вона зібрала майже 200 тисяч підписників. Її сторінка в Інстаграм наповнена пекельними світлинами, що демонструють природну красу дівчини. Інколи красуня тішить шанувальників фото з родиною.

Щасливий момент: дружина гравця Ювентуса виклала драйвове відео з родиною – крики, танці та безлад

Нещодавно дівчина поділилася в stories кумедним та зворушливим моментом зі свого сімейного життя. На відео її маленький син гризе яблуко, а на коліна натягнув майку, створюючи смішний і незвичайний образ.

undefined

Дівчина зазначила, що в дитинстві сама так робила. Ця невелика, але дуже душевна сцена ще раз підкреслює, як важливо насолоджуватися простими радощами життя і ділитися ними з близькими.

Реклама

Цікавий факт: Ліза відкрила інтернет-магазин, де радує жінок стильним вбранням. Зараз вона плідно працює та поповнює свій магазин новими образами.

Зазначимо, що Ліза та Максим виховують двох дітей: доньку Сабріну та сина Даніеля.

Третьяков є вихованцем Дніпра. До переходу в Дніпро-1 він виступав за Металіст, Чорноморець та Олександрію. Також Максим пограв за словацький ДАК 1904.

Гарячі новини Новини