Радість материнства: кохана гравця Лаціо ніжно позує з кругленьким животиком – скоро має народити

Дарія Бутилкіна18 травня, 12:40
00 хв

Кіара Насті, дружина італійського футболіста Маттіа Дзакканьї та півзахисника клубу Лаціо радує прихильників чарівними світлинами. Повідомила фанів, на якому місяці вагітності.

Джерело: Instagram

Кіара Насті – блогер та інста-модель стала дуже відомою, її сторінка в Інстаграм налічує 2 мільйони підписників. У своєму блозі, окрім розповідей про своє повсякденне життя, вона дає поради з краси та моди.

"Феноменальна історія": дружина Довбика проговорилася, куди тягне Артема

В сторіз вона виклала миле фото, на якому демонструє свій кругленький животик та з радістю повідомляє, що вже на 8-му місяці вагітності.

undefined

У своєму останньому дописі в Instagram Кіара поділилася чарівним фото, яке вразило близьким фокусом камери та показало природну красу молодої матусі. Це зображення викликало велике захоплення та залишило незабутні враження у її підписників.

Цікавий факт: дівчина має власний бренд жіночого одягу “Plume Ethérée”. Також дівчина співпрацює з багатьма відомими брендами, такими як Gucci, Dolce&Gabbana та Armani.

Реклама

Нагадаємо, в серпні 2022 року Маттіа зробив романтичну пропозицію Кіарі на пляжі. Вже в листопаді 2022 року красуня ощасливила футболіста та народила сина, його назвали Тіяго.

На одному з матчів футболіст повідомив, що стане вдруге батьком. Зараз пара очікує поповнення, судячи з гендер паті – це буде дівчинка.

Гарячі новини Новини