"Феноменальна історія": дружина Довбика проговорилася, куди тягне Артема

Ольга Котів18 травня, 11:40
"Феноменальна історія": дружина Довбика проговорилася, куди тягне Артема

Дружини Реброва і Довбика - Інстаграм

00 хв

Анна Реброва вперше за 4 місяці повернулася до інтерв'ю з коханими футболістів. Юлія Довбик стала новою гостею.

Серед інших речей обраниця форварда іспанської Жирони та збірної України зізналася, що її чоловік полюбляє радитися з нею щодо можливого трансферу. "Звичайно, ми говоримо з ним про це. У нас є така розмова – а що якщо оцей чи оцей клуб".

Дружина Довбика роздобула фантастичні кадри з Барселони – такими Артема і доньку ще не бачили

Напередодні 26-річний український нападник потрапив до команди сезону в іспанській Ла Лізі. "Пишаюсь тобою", – написала англійською мовою дружина Довбика.

Юлія пригадала, що коли Артема тільки запросили в Жирону, то ставили завдання не вилетіти. І ось його давня мрія зіграти в основному раунді Ліги чемпіонів здійснилася. "Це феноменальна історія", – зізнається обраниця найкращого бомбардира чемпіонату Іспанії.

Реклама

Сім'я Довбика нарешті повністю облаштувалася в Жироні, але є варіанти, за яких доведеться покидати місто і, можливо, навіть країну. Юлія готова до всього, адже досвід переїздів уже зовсім не лякає.

Артем справді прагне пограти в АПЛ, але йому і його родині дуже комфортно в сонячній Іспанії. Дружина Довбика веде тут бізнес і постійно викладає ефектні фото з відпочинку, як-от напередодні потішила 10 тисяч своїх підписників смачним столом.

Артем Довбик Гарячі новини Новини