Судаков анонсував серйозні зміни, а донька відмовляється від футболу на користь іншого виду спорту

Ольга Котів17 травня, 12:20
Судаков анонсував серйозні зміни, а донька відмовляється від футболу на користь іншого виду спорту

Георгій Судаков з дружиною і донькою - Інстаграм

00 хв

Лідер Шахтаря після оформлення золотого дублю має трохи більше вільного часу. Георгій Судаков травмувався.

Півзахисник збірної України виграв чемпіонат і Кубок України, але через травму стегна вибув на кілька тижнів. Це означає, що 21-річний батько нарешті може приділити своїй доньці більше уваги та часу.

Звариш борщ – візьму заміж: Ліза Судакова знайшла щастя у діректі, а вагітність випередила заручини

У сторіс Георгій повідомив, шо готується розвивати свої соціальні мережі. Судаков запитав підписників, що конкретно їм було б цікаво бачити і знати.

Схоже, відповідь була пов'язана з вихованням доньки. Зірка донецького Шахтаря повів її на спортивний майданчик, але як не намагався, дівчинка не захотіла буцати м'яч по-футбольному. Тільки руками. Росте майбутня баскетболістка?

Не виключено, що Судаков прагне розкручувати свій Інстаграм, на який вже підписалися понад 76 тисяч фанатів, через близький трансфер в один з топ-чемпіонатів.

Реклама

Для зіркових спортсменів у всьому світі соцмережі – це чудовий спосіб отримувати додатковий прибуток і прихильність вболівальників.

Серед футболістів збірної України найбільшу кількість підписників мають Андрій Лунін, Олександр Зінченко та Михайло Мудрик – всі виступають за кордоном і активно постять контент зі свого життя.

Гарячі новини Новини Георгій Судаков