Екс-президент Федерації футболу зустрічається зі звабливою моделлю: їх розділяють аж 50 років

Ольга Котів14 травня, 20:40
Екс-президент Федерації футболу зустрічається зі звабливою моделлю: їх розділяють аж 50 років

Марко Поло дель Неро зустрічається з на 50 років молодшою моделлю - Інстаграм

00 хв

Марко Поло дель Неро прославився численними скандалами в особистому та професійному житті. У віці 83 років екс-глава бразильської футбольної федерації знаходить щастя поруч з на 50 років молодшою моделлю Кларою Бразил.

Джерело: О2

Інформація про їхнє особисте життя потрапила на шпальти південноамериканських ЗМІ.

Гаряча модель народила від Балотеллі, але її серце належало легенді Реала: "Я шаленіла від нього"

"Я отримувала і продовжую отримувати багато критики, але мені байдуже, що про мене думають інші. Мене поважають, мене люблять і я дуже щаслива. Мене не хвилює думка інших", – написала Клара Бразил в Інстаграмі.

На акаунт бразилійки підписані понад 350 тисяч людей. Клара Бразил не лише позує перед камерами, але й пробує себе в ролі актриси. Вона не боїться сміливих фотографій і часто знімається в бікіні.

Чого закохані не можуть робити разом, так це подорожувати далеко. Марко Поло дель Неро розшукують як в Європі, так і в США. Він знайшов безпечний притулок на своїй батьківщині у Бразилії.

Реклама

Марко Поло дель Неро був футбольним функціонером у таких організаціях, як ФІФА та КОНМЕБОЛ. Крім того, він був президентом Бразильської футбольної асоціації.

Велика кар'єра завершилася у 2015 році через підозри у численних корупційних злочинах. Майже 10 років дель Неро був змушений триматись осторонь від спорту.

ФІФА відсторонила скандально відомого діяча, оштрафувавши його на мільйон швейцарських франків. Правоохоронні органи звинуватили його у розкраданні грошей, здирництві, фінансовому шахрайстві та хабарництві.

Гарячі новини Новини