Гаряча модель народила від Балотеллі, але її серце належало легенді Реала: "Я шаленіла від нього"

Ольга Котів10 травня, 15:40
Гаряча модель народила від Балотеллі, але її серце належало легенді Реала: "Я шаленіла від нього"

Маріо Балотеллі має спільну дитину з Раффаеллою Фіко - Інстаграм

00 хв

Відома модель Раффаелла Фіко розповіла про свої стосунки з відомими футболістами. Ця кучерява красуня відома своїм романом з Маріо Балотеллі та має від скандального футболіста 11-річну дочку.

Джерело: Sport Sport

"Я зустріла Балотеллі в нічному клубі. Пішла туди з його сестрою, з якою познайомилася раніше на "Острові слави". Сестра дала йому мій номер, потім ми почали розмовляти, вийшли разом і в кінці дня він витягнув з капота машини букет троянд", – згадує Раффаелла і додає, що Балотеллі не був готовий стати батьком.

Тенісна пара №1 підтвердила, що розлучилася: майже всі спільні фото зникли з мережі

"Він спочатку не хотів бути батьком і попросив мене зробити тест ДНК. Чому? Можливо, тому що він був занадто молодим і трохи гострим. Ні в чому його не звинувачую. Я йому все пробачила, тому що від цих стосунків народилася наша донька, вона моя велика любов", – продовжила красуня.

Реклама

"Була зрада, коли ми були разом, він мені зраджував... Кілька разів наставив мені роги на публіці, я навіть не могла приховати це, тому що я була дуже закохана... Балотеллі був великим коханням мого життя", – зазначила вона.

До Балотеллі італійка мала стосунки з Кріштіану Роналду.

"Я була шалено закохана в нього 11 місяців. Він був нормальним, простим і спокійним хлопчиком. Це була невелика та інтенсивна історія кохання. Мені був 20 чи 21 рік, я була на Сардинії на заході, і тоді він підійшов до мене, почав залицятися, і ми обмінялися номерами. Так усе почалося", – продовжила модель.

Вона також зізналася, що на той момент португалець був їй невідомий.

"Я навіть не знала, хто він. Я була зі своїм агентом, який сказав мені: "Ти бачиш, хто у тебе є". І я запитала його, хто він, і він сказав мені, що він один з найкращих футболістів у світі", – підсумувала Раффаелла.

Гарячі новини Новини