Тенісна пара №1 підтвердила, що розлучилася: майже всі спільні фото зникли з мережі

Ольга Котів6 травня, 13:30
 Тенісна пара №1 підтвердила, що розлучилася: майже всі спільні фото зникли з мережі

Паула Бадоса та Стефанос Ціціпас розійшлися - Інстаграм

00 хв

Екс-друга ракетка світу Паула Бадоса підтвердила розрив зі своїм коханим Стефаносом Ціціпасом. Вони оприлюднили відповідний допис в Інстаграмі.

Джерело: The Sun

26-річна дівчина благала фанатів подбати про особистий простір для кожного з них під час розриву.

У спортивної пари №1 виникли серйозні проблеми: вони обоє страждають через це

"Після ретельних роздумів і багатьох заповітних моментів, проведених разом, ми зі Стефаносом вирішили полюбовно розійтися", – написала Паула.

Красуня заявила, що вони залишаться близькими друзями, додавши: "Ми пройшли шлях, сповнений любові та пізнання, і тепер, як друзі з величезною взаємною повагою, ми вирішили рухатися далі своїми шляхами.

Переходячи до нового етапу нашого життя, ми продовжуємо бажати один одному лише найкращого у всіх наших починаннях. Ми просимо про приватність у цей час і дякуємо вам за розуміння і повагу", – підсумувала Бадоса.

Реклама
undefined

До оголошення про розлучення колишня пара створила спільну сторінку в Інстаграмі, яка налічувала 87 тисяч підписників. Її вже видалили.

Після палкої підтримки кар'єри один одного в Інтернеті та регулярного розміщення оновлень про їхні стосунки в соціальних мережах Паула та 25-річний Ціціпас швидко стали однією з найулюбленіших тенісних пар. Вони почали зустрічатися на початку минулого року.

Гарячі новини Новини