У спортивної пари №1 виникли серйозні проблеми: вони обоє страждають через це

Ольга Котів12 березня, 21:00
У спортивної пари №1 виникли серйозні проблеми: вони обоє страждають через це

Паула Бадоса та Стефанос Ціціпас - Інстаграм Паули Бадоси

00 хв

Коли Паула Бадоса та Стефанос Ціціпас офіційно оголосили, що вони пара, таблоїди збожеволіли від їхніх стосунків. Проблеми зі здоров'ям тенісистки нелегко даються і її партнеру.

Джерело: О2

Паула Бадоса та Стефанос Ціціпас з 2023 року є найгарячішою парою не лише тенісного, а й спортивного світу загалом. Іспанка та грек красуються разом на заходах, на фотографіях у соціальних мережах і навіть на корті.

Зірка Динамо чекає первістка – забив і передав привіт розкішній коханій, Суркіси і Довбик у захваті

Нова глава в особистому житті Паули не збіглася зі спортивними успіхами. Іспанка опустилася на 73-тє місце в рейтингу WTA. З липня по січень вона взагалі не грала через травму, а ефектно повернутися на корт у 2024 році їй вже не вдалося.

Спортсменка намагалася відновити свою форму після травми. Через проблеми зі спиною вона не виступала на престижному турнірі в Індіан-Веллсі. Ця проблема турбує її з травня 2023 року.

Реклама

"Ми переживаємо складні моменти. Не тільки Паула, а і я. Я бачу, як вона наполегливо працює над реабілітацією, щоб повернутися на корт. Вона поверталася кілька разів, і найприкріше те, що вона зіграла кілька матчів і після цього не дуже добре себе почувала. Ми обидва страждаємо через це", – зазначив Стефанос Ціціпас.

Він підтримує свою партнерку і не вважає, що її карєра передчасно завершилася. Красуня досі дуже популярна і пов'язує своє майбутнє зі спортом.

"Іноді мені важко підібрати правильні слова, коли я розмовляю з Паулою. Я беру участь у процесі її одужання, але з часом мені вже не так багато залишається сказати. Кожна людина, в цьому випадку Паула, знає своє тіло краще, ніж будь-хто інший. Однак разом ми намагаємося знайти розв'язання проблем", – запевняє Ціціпас.

Гарячі новини Новини