Секрет успіху: Петряк зізнався, що йому потрібно для щастя – приємно вразив

Дарія Бутилкіна14 травня, 12:20
Секрет успіху: Петряк зізнався, що йому потрібно для щастя – приємно вразив

Іван Петряк з родиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Іван Петряк – фланговий півзахисник донецького Шахтаря, який виступає на правах оренди за житомирське Полісся. В Інстаграм виклав зворушливе фото з чутливим коментарем.

Джерело: Instagram

Іван Петряк вразив своїх прихильників зворушливим постом на своїй сторінці в Instagram. У пості зображені троє його синів разом із чарівною дружиною, яка окута обіймами малюків.

Розкішна фігура: дівчина Таловєрова вишукано позує в купальнику – пікантне фото

На фотографії можна побачити, як родина обіймається та усміхається, створюючи неповторний момент родинного щастя. Цей зворушливий кадр нагадує кожному глядачеві про значення родинних зв'язків та кохання.

Футболіст цим постом підкреслив не лише свою любов до своєї родини, але й демонструє свою вдячність за те, що має таких прекрасних близьких людей поруч з собою. Цей пост ілюструє, що попри успіхи на футбольному полі, для Івана найважливішою є його родина.

Реклама

Їхня усмішка,це все що потрібно мені, – зворушливо зазначив Іван.

Нагадаємо, навесні 2024 року Юлія народила футболістові третього сина в одному із пологових центрів Києва. Хлопчика назвали Іван на честь тестя, який загинув у травні 2022 року під Авдіївкою, захищаючи рідну країну від ворога. Нещодавно малечі виповнився місяць.

Цікавий факт: Петряк любить риболовлю та подорожі.

Нагадаємо, що у 2016 році він перейшов до Шахтаря, але через травму не зміг закріпитися в основному складі. У 2022 році Петряк повернувся до Шахтаря, але через війну в Україні був змушений покинути клуб та перейти в оренду до Полісся.

Гарячі новини Новини