Розкішна фігура: дівчина Таловєрова вишукано позує в купальнику – пікантне фото

Дарія Бутилкіна14 травня, 11:00
Розкішна фігура: дівчина Таловєрова вишукано позує в купальнику – пікантне фото

Дівчина Максима Таловєрова - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Єлизавета, дівчина футболіста австрійського клубу ЛАСК, знову підпалює серця прихильників. Цього разу вона виклала гаряче фото в сторіз.

Джерело: Instagram

Єлизавета регулярно ділиться зі своїми фанатами фотографіями з елегантних фотосесій, часом віддаючи перевагу відвертим знімкам. На її Instagram-акаунті зібралося майже 25 тисяч підписників.

Ранок на фермі: Девід Бекхем поглибився у сферу домашнього господарства – кури бігають за ним

Фото, яке Єлизавета опублікувала в сторіз, просто вражає уяву своєю витонченістю та грацією. На знімку молода красуня ніжно позує в крихітному купальнику чорного кольору, демонструючи свою виняткову та розкішну фігуру.

Попри те, що фотографія викликає захоплення своєю еротичністю, вона не втрачає своєї вишуканості та не демонструє розпусту.

undefined

Додамо, що сторінка Єлизавети наповнена фотографіями з подорожей, відвідування футбольних матчів та звичайними моментами з її повсякденного життя. Красуня працює моделлю, веде свій модний блог і відома як експерт у сфері модних тенденцій і краси.

Реклама

Нагадаємо, що публікацій зі спільними фотографіями Максима Таловєрова та Єлизавети є мало, але можна припустити, що пара перебуває у відносинах протягом двох років. Однак вони не належать до категорії пар, які приховують своє особисте життя від публічного огляду.

Гарячі новини Новини