Люблячий татусь: Неймар радісно проводить час зі своєю донечкою – матусі не видно

Дарія Бутилкіна14 травня, 10:20
00 хв

Нападник Аль-Хіляля Неймар дивує фанатів милим контентом. В сторіз він виклав миле фото з донечкою. Екс-коханої футболіста на фото не видно.

Джерело: Instagram

Ця бразильська зірка відома не лише своїми футбольними досягненнями, але й успішною кар'єрою в медійному просторі. Його сторінка в Instagram налічує вже 221 мільйон фоловерів і є великим джерелом контенту.

"Твоє щастя - моє щастя": бразильський футболіст чарівно проводить час з родиною – нерідна донька

В сторіз футболіст виклав чарівне фото з донечкою Маві. Футболіст ніжно обіймає свою доньку, створюючи неповторний момент родинного тепла. На знімку вони усміхнено та щасливо показують язик.

Хоча на світлині не видно матусі дівчинки, але цей момент став прекрасним виявом батьківської ніжності та близькості. Він підкреслює важливість сімейних стосунків та дарує фанатам загадковий світ в особистого життя футбольної зірки.

Реклама

Неймар та Бруна, мати його донечки, були разом понад двох років. Пара навіть планувала весілля та була заручена, але їхні стосунки зазнали поразки, коли стали відомі випадки зради з боку футболіста.

У спортсмена також є 12-річний син Даві Лука да Сілва, від стосунків із Кароліною Дантес.

Цікавий факт: 32-річний футболіст планує стати професіоналом у покері після завершення кар'єри гравця. Він закохався в цю гру під час чемпіонату світу 2014.

Нагадаємо, Неймар травмував ліве коліно у матчі відбору збірної на ЧС-2026 з Уругваєм (0:2). У нього було виявлено пошкодження передньої хрестоподібної зв'язки, а також розрив меніска. Відновлення досі триває.

Неймар Гарячі новини Новини