"Твоє щастя - моє щастя": бразильський футболіст чарівно проводить час з родиною – нерідна донька

Дарія Бутилкіна14 травня, 9:40
00 хв

Каролін, дівчина Лео Перейри, гравця Фламенго, виклала в Інстаграм дивовижні світлини. Футболіст знайшов спільну мову з донькою Каролін.

Джерело: Instagram

Каролін, дівчина відомого футболіста, не лише насолоджується зірковим життям, але й веде активну діяльність в Instagram, де за нею слідкують 5,6 мільйона фоловерів. Вона щиро підтримує коханого на всіх матчах, ділиться з шанувальниками зворушливими фото та відео з ним, даючи їм можливість зазирнути за лаштунки зіркового життя.

Чарівна Магучіх засліпила вродою та розповіла, чого хоче найбільше – ефектне фото королеви висоти

На своїй сторінці в Інстаграм дівчина опублікувала фотографії з візиту в океанаріум, де проводить час разом з коханою донькою та футболістом.

На цих знімках пара ніжно позує, випромінюючи тепло та любов, як справжня родина. Попри те, що дівчинка не є рідною донькою футболіста, на фотографіях відчувається особливий зв'язок між ними, який заснований на безмежній любові та розумінні.

Реклама

Твоє щастя - моє щастя, – мило написав в коментарях Лео.

Кароліни має доньку Сесілію, від стосунків з футболістом Реала і збірної Бразилії Едером Мілітао. Але на своєму прикладі вони доводять, що для справжнього та щирого кохання – це не важливо.

Нагадаємо, що Каролін не цурається й бізнесу. Вона активно займається онлайн-додатком з криптовалюти, демонструючи не лише красу та харизму, але й ділову хватку.

Ця багатогранна дівчина поєднує в собі вдале особисте життя, успішну кар'єру та щиру близькість зі своїми підписниками, що й робить її справжньою зіркою сучасності.

Зазначимо, Лео Перейра та Каролін лише нещодавно почали стосунки. Гаряча пара вражає своїми проявами пристрасті та ніжності. Варто додати, що футболіст має двох дочок від попереднього шлюбу.

Гарячі новини Новини