"Бути твоєю мамою – це найкраще": дружина Судакова виклала купу милих фото з донечкою – гарнюні

Дарія Бутилкіна12 травня, 16:20
"Бути твоєю мамою – це найкраще": дружина Судакова виклала купу милих фото з донечкою – гарнюні

Ліза Судакова з донечкою - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Ліза Судакова, мати доньки півзахисника футбольного клубу Шахтар Георгія Судакова знову тішить шанувальників теплим контентом. Чарівна матуся безмежно любить свою донечку.

Джерело: Instagram

На своїй особистій сторінці в Instagram Ліза Судакова активно ділиться своїм життям з більш ніж 13 тисячами підписників. Часто вона публікує фотографії, які вражають своїм виразним стилем і привертають увагу не лише чоловіків, але й шанувальників краси та естетики.

Життя Лізи – це постійний рух і ритм. Вона ділиться з підписниками своїми подорожами, розкішними фотосесіями, романтичними та спільними моментами з родиною.

Чудова пара: Бех-Романчук відкрила завісу особистого життя – романтичне побачення з чоловіком.

Ліза викликала захват і враження, опублікувавши низку фотографій з неймовірної фотосесії разом зі своєю маленькою донькою Міланою.

На кожній з цих світлин дівчата демонструють особливий зв'язок тепла та взаєморозуміння, яке виражається у ніжних обіймах та щирих посмішках. У стильних косухах та чобітках вони виглядають, як справжні модні ікони, але ще більше вражає та вразлива частка їхньої родинної ідилії, яка щедро пролягає через кожен кадр.

Реклама

Бути твоєю мамою – це найкраще, що могло статись зі мною. Дякую, моя ріденька. Найщасливіша поряд з тобою, – зворушливо написала Ліза Судакова під постом.

Цікавий факт: футболіст донецького Шахтаря і збірної України зав'язав з парубоцьким життям ще в 19.

На початку грудня 2021 року він зробив пропозицію своїй коханій. Вже у квітні 2022-го закохані стали батьками дівчинки, яку назвали Міланою. Нещодавно малечі виповнилось 2 роки. Люблячі батьки зворушливо привітали Мілану та організували справжнє свято принцеси.

Гарячі новини Новини