Чудова пара: Бех-Романчук відкрила завісу особистого життя – романтичне побачення з чоловіком

Дарія Бутилкіна12 травня, 15:40
Чудова пара: Бех-Романчук відкрила завісу особистого життя – романтичне побачення з чоловіком

Марина Бех-Романчук з чоловіком - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Українська зірка легкої атлетики Марина Бех-Романчук нарешті потішила підписників сімейним фото. Показала, як пройшло побачення з чоловіком.

Джерело: Instagram

Марина Бех-Романчук – це не просто спортсменка з міцним характером, але й справжня Instagram-зірка, яка налічує 500 000 підписників. Її сторінка рясніє публікаціями зі змагань та тренувань, де вона демонструє свою силу, волю до перемоги та бездоганну фізичну форму.

Але окрім спортивних моментів, Марина дарує своїм шанувальникам і трохи ніжності, публікуючи милі та зворушливі фото зі своїм чоловіком.

Відома українська легкоатлетка зачаровує фанів своєю посмішкою – випромінює щастя та спокій.

Вона разом зі своїм чоловіком здивувала шанувальників, опублікувавши вражаючу серію фотографій, що відображають їхню щасливу ідилію. На цих чарівних знімках пара позує в елегантних образах, випромінюючи внутрішню гармонію та спокій. Особливо вражає фото, де вони тримаються за руки, символізуючи свою невичерпну любов та взаємопідтримку.

Реклама

З наступних фото можна здогадатись, що пара відвідала китайський заклад, де вони чудово провели час наодинці.

Ці знімки стали своєрідним диханням свіжості та романтики серед спортивних досягнень. Вони нагадують про важливість балансу між роботою та особистим життям, а також про те, що справжнє щастя полягає в моментах, які ми ділимося з тими, кого кохаємо.

Марина одружилася у вересні 2018 року з Михайлом Романчуком – плавцем, срібним і бронзовим призером Олімпійських ігор у Токіо.

Додамо, що весілля молодята проходило в Хмельницькому, облаштували його у біло-фіолетових кольорах. Того ж дня, спортсмени й обвінчалися в одній із церков міста.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину в приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го і чемпіонату Європи 2018 року.

Цікавий факт: "Я перфекціоніст! Все що роблю прагну зробити максимально ідеально, хоч і тим ідеальним буваю часто не задоволена", – розповідала Марина.

Гарячі новини Новини