Неймовірна дівчина Волошина привертає чималу увагу модельною ходою на парковці – це варто бачити

Дарія Бутилкіна12 травня, 14:20
00 хв

Ліза Кандиба – кохана вінгера київського Динамо, Назара Волошина, яскраво привертає до себе увагу. Вона ефектно позує підкреслюючи витончену вроду.

Джерело: Instagram

Білявка має понад 16 тисяч фоловерів. Ліза полюбляє позувати у відвертих образах, що неодмінно тішить безліч шанувальників. На особистій сторінці дівчини футболіста ми можемо ознайомитися з фотографіями з романтичних побачень, відпочинку, буденного життя, або ж різних реклам.

Секрет перемоги: родина Кочергіна черговий раз пекельно вболіває за футболіста – чоловіку пощастило

У її останніх сторіз в Instagram, вона блиснула звабливим образом, який неодмінно не залишить байдужим жодного шанувальника моди. На фото Ліза позує в чорному корсеті, який миттєво привертає увагу до її витонченої талії та відображає її бездоганну фігуру.

undefined

Щоб підкреслити свою елегантність та розкіш, вона добрала стильні штани з леопардовим принтом, які додають її образу додаткового шарму та загадковості. Варто підкреслити хижий погляд дівчини, який демонструє її впевненість та розкутість.

Реклама
undefined

Цікаві факти: серед захоплень дівчини є малювання, вона брала уроки у спеціаліста і навіть самостійно намалювала картину для коханого. Безмежно закохана у BMW і любить курити кальян.

Нагадаємо, з огляду на фото, відносини між Кандибою та Волошиними тривають вже понад 2 років. Дівчина старша за хлопця на 6 років.

Ліза Кандиба Гарячі новини Новини