Секрет перемоги: родина Кочергіна черговий раз пекельно вболіває за футболіста – чоловіку пощастило

Дарія Бутилкіна12 травня, 13:40
Секрет перемоги: родина Кочергіна черговий раз пекельно вболіває за футболіста – чоловіку пощастило

Родина Владислава Кочергіна - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Каріна Кочергіна – дружина півзахисника польського Ракува Владислава Кочергіна, разом з сином вболівають за тата. Як зажди додають сили футболісту.

Джерело: Instagram

Брюнетка з неперевершеним блогерським талантом завоювала серця 100 тисяч підписників в Instagram. Її сторінка рясніє чарівними знімками, де вона демонструє свою чудову фігуру та витончені форми. Основний контент покладений на просування спортивного марафону та колосальну підтримку родини на кожному матчі Владислава.

Зірка футболу підкорила серця шанувальників милими фото – пухнастий друг радіє

Вчора на стадіоні Ракув-Ченстохова відбувся матч між командами Ракув та Погонь Щецин, який закінчився перемогою Ракува з рахунком (2:1). Дружина Кочергіна футболіста разом з їхнім сином, Тимуром, були серед найактивніших вболівальників на стадіоні. Ця маленька родина підтримувала свого чоловіка та татуся, який вправно керував м'ячем під час матчу.

Відданість дружини Кочергіна не тільки додають сили її чоловікові на полі, а є зразковим прикладом для багатьох. Додамо, що Тимур вже змалку вивчає улюблений спорт свого тата, завдяки вихованню й підтримці дружини. Варто зазначити, що хлопчик має неабиякий хист.

Реклама

Цікавий факт: день народження Каріни та Владислава в один день. Також, рідне місто дівчини – Макеївка, (Донецька область). Вже понад 10 років дівчина не може спокійно навідати рідну домівку. Каріна з сином Тимуром постійно підтримують главу сімейства та відвідують футбольні матчі.

Гарячі новини Новини