Зірковий гравець Інтера розкішно відпочиває з дружиною на Ібіці – чарівні фото красуні

Дарія Бутилкіна12 травня, 11:00
Зірковий гравець Інтера розкішно відпочиває з дружиною на Ібіці – чарівні фото красуні

Лаутаро Мартінес з дружиною - Instagram дружини футболіста

00 хв

Августина Гандольфо, дружина нападника збірної Аргентини та гравця Інтера Лаутара Мартінеса, радує фанатів новими кадрами. Розкішно позує біля моря разом з чоловіком.

Джерело: Instagram

Сторінка Августини в Інстаграм налічує велику армію фоловерів – 1,5 мільйона шанувальників. Кохана форварда міланського Інтера створює справжню атмосферу захоплення. Загалом, її пости – це не лише оглядова платформа, а й вікно в теплі моменти родинного щастя, що робить її сторінку особливо популярною серед шанувальників.

"Люблю тебе": колишня Неймара виклала миле відео з донечкою – привітала матусь зі святом

Ніжні обійми та відпочинок на березі Середземного моря – усе це стало предметом захоплення для шанувальників футболу, коли дружина гравців опублікувала вражаючу серію світлин та відео зі своєї романтичної подорожі.

На фотографіях красуня позує в чорному топі та розкішних штанах зі стильним принтом, демонструючи не тільки свою бездоганну зовнішність, але й невимушену елегантність.

Реклама

Проте найбільш приголомшливим елементом став відеоролик, де закохана пара ніжно обіймається та цілується на тлі чарівного моря. Мить кохання, виразна в їх ніжності та чутливості, нагадує про те, що навіть у світі футбольної слави і величі, існує місце для простих, але надзвичайно важливих моментів близькості.

Це завжди хороший план, – написала під постом Августина, натякаючи, що відпочинок завжи має бути.

Нагадаємо, пара виховує донечку Ніну та синочка Тео. Лаутаро Мартінес в сою чергу продовжує відзначатися на полі великою кількістю голів у складі Інтера та збірної Аргентини.

Гарячі новини Новини